onsdag den 11. februar 2015

Fingerklipper til græs

Med en fingerklipper klippes græsarter nemt på de steder, hvor en traditionel plæneklipper får svært ved at komme til. Leder du efter en fingerklipper til græs i god kvalitet, der kan klippe vanskeligt tilgængelige arealer? Så finder du den helt sikkert her hos GreenTec.


Find en brugt fingerklipper til salg. Stort udvalg af fingerklippere sælges billigt af sælgere over hele landet.

Køb brugt og spar penge på GulogGratis. Bestil den her på hjemmesiden! Køb og salg af nye og brugte fingerklipper. Find nye og brugte fingerklipper på Maskinbladet.


De maskiner vi forhandler har et vandret liggende skær til skæring af græs , groft ukrudt og fx . Herefter kan det afklippede græs f. Fingerklipperen fra Avant klarer nemt klipningen langs f. Hvis der er samlet sten og stykket ellers er iorden kan du vel få slået græs - gange.

En fingerklipper kan ikke tage alt da knivene kan sætte sig fast, men en. Fingergræsklipper S 1og 1anvendes til græsklipning på vanskeligt tilgængelige arealer, og hvor der ikke ønskes findeling af materialet. BS motor, MTD finger plæneklipperen er den rigtige plæneklipper til langt græs , enge og folde.


Herudover tilbydes klipning kuperet græs med fjernstyret robotklipper. Især hvis du vil klippe kort ungt græs. Avant har taget deres kendte fingerklipper til eftersyn og. Savklingehoved og fingerklipper fås som ekstraudstyr. Nyhed: Ramme og begge arme er i ekstrem hærdet stål.


Horisontal rækkevidde vertikalt op til på 70 . Med En Nibbi fingerklipper er det ingen sag, at klippe alt lige fra græs til mere tæt krat som brombærbuske, tjørn eller mindre fremkommelige steder. Velegnet til arealer med højt græs , f. Se traktoren under mine oprettelser. Hvad enten den skal feje fortove, fjerne sne, fræse eller klippe græs. Tilbehørsprogrammet omfatter fræser, fejemaskine, rotorklipper, slagleklipper, fingerklipper , . Du kan spare penge ved at vælge skiveskårlægger frem for fingerklipper , viser kalkule fra Gefion.


Til klipning af højt græs mv.

Vores Ferrari 3har monteret ekstra brede dæk, velegnet til blødt terræn! Højt græs eller fugtigt græs er heller ikke nogen hindring for en bjælkeklipper. Stærk og kompakt benzindreven fingerklipper med en arbejdsbredde på cm . Enheden er visuelt gennemgået, men ikke testet fuldt ud i alle kapaciteter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg