torsdag den 19. februar 2015

Bedste mtb handsker

Stor guide til hvordan du finder de rigtige cykelhandsker til mountainbike. Se mere end forskellige handsker til mtb. Leder du efter gode MTB handsker ? I denne guide giver vi dig et nemt overblik over hvilken størrelse du skal vælge, samt de bedste modeller.


Stortest af forskellige mountainbike handsker med lange fingre til forår og sommerbrug.

Test score af Body Geometry handsker med BG Gel fra Specialized. Undtagelsen er dog BMX og Downhill MTB , hvor det oftest er påkrævet, at man kører med hele handsker med lange . Vinter handsker til cykling købes billigt hos Cykelpartner. Handsken er fremstillet i de bedste materialer, er helt vindtæt, vandafvisende og dejlig varm. Se vores store udvalg af Herre - MTB - handsker. Force MTB Target handske Sommerhandske med lange fingre Silikoneprint og gel.


Her finder du en top over de bedste MTB løb i Danmark.

Det er en liste til både begyndere og eksperter. Valg af MTB handsker Gode cykelhandsker til mountainbike er uundværlige. Handsker uden padding er det bedste , hvis din primære fokus er performance. Hos os finder du et stort udvalg af handsker til MTB til mænd.


De handsker du finder i vores udvalg, har vi selv været ude og prøve af, og er derfor alle nøje . Hvad går du efter, når du vælger handsker til mountainbike ? Varme og vindtætte handsker , der er gode til både MTB og landevej. Hændernes bedste ven på de koldeste dage! Let ¾ handske til piger med en smaller hånd.


Eller du kan se min artikel om de bedste MTB Hjelme i Test. Mine handsker er med lange fingre fra Grib Grab, som dem på billedet. Du kan købe de bedste cykelhandsker til cykelløb her i denne kategori hos.


Specialized og Defeet er nogle af de største navne, når det gælder handsker til . Vi har et kæmpe udvalg af cykelhandsker fra de bedste mærker på markedet. Gripgrab Shark er det foretrukne våben blandt nogle af verdens bedste i MTB sporten, men handsken kan bruges både på landevej og til mountainbike cykling.

Se test og video af de bedste MTB -ruter i hele Danmark: MTB ruter. Handsker er koldere, fordi fingrene ikke holder hinanden varme. Giordana laver også nogle rigtig lækre cykel handsker til både kvinder og mænd. Vi har samlet de syv bedste MTB - handsker , og et par tips til hvordan du.


Raptor handsken er en vindtæt og vandafvisende handske , der med sildstærk. Den bedst sælgende handske fra Fox. GripGrab Raptor handske til mtb. Kompressions formet manchet giver et .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg