tirsdag den 3. februar 2015

Spa og wellness københavn

Spa- og wellness i København : Se anmeldelser og billeder af spa - og wellnesscentre i København , Danmark på TripAdvisor. Samadhi Spa er placeret i hjertet af København. Uanset om du bor i København , eller blot er på besøg, så tør vi godt love . Wellness spa oplevelse i hjertet af København.


Invitér din kæreste eller veninde med.

Ansigtsbehandling, oxygenlift, m. Forkæl dig selv med det væld af wellness , som København har at tilbyde. Slap af foran åben ild i spa -området i DGI Byen, eller prøv et dampbad eller en hot . Tag på romantisk weekendophold med kæresten eller på tøsetur med veninderne. Metro til døren og gode parkeringsforhold.


Beliggende på AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Men hvilket af byens mange skønne wellness -tilbud fortjener særlig hæder?

Fredfyldt spa lige ved Kongens Nytorv: Luksus ansigtsbehandling. Arndal Spa er 1 wellness for dig og dine . Kunne du godt bruge en weekend med forkælelse og afslapning? Få inspiration til dit næste spa -og wellnessophold i København ved at læse mere her. Du kan booke behandlingerne online.


Som den eneste indendørs pool i indre København , er Amazing Space et af de. Allerede når I kryber i de bløde badekåber og –tøfler . Tilbydes ikke længere efter . Har du brug for lidt wellness i din hverdag? Vi har samlet alle deals på alt fra afspændende kropsmassager til skønne spabehandlinger, så du sparer penge! Velkommen ti Hammam Copenhagen Hammam besøg er inkluderer både mentalt og fysisk velbefindende.


Her i Hammam er der rig mulighed for pleje af såvel . Så bør du overveje en dag med romantisk spa i København for 2. Der er mange muligheder for spaoplevelser i og omkring hovedstaden, men her får du et . RelaxMe byder dig hjertelig velkommen til Spa oplevelser i København i et prisleje hvor alle kan være med.

Man får sit eget rum og vi skifter naturligvis vandet . Er du til den luksuriøst tilværelse er spa , wellness og kurbad i København lige noget for dig. Her tilbydes alt i luksus, og der er mulighe evt. Oversigt over wellness -steder med Spa , Spaba Boblebad og Jacuzzi i København. Book Spahotel i København her.


Vi udfører alle vores massage og wellness behandlinger til par, gravide par og. Hos Ezanza tilbyder vi forskellige former for wellness parmassage, og vi er altid . Champagne i glasset, ro i krop og sjæl hos .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg