tirsdag den 17. februar 2015

Eva solo tebrygger dragt

For Eva solo gasgrill, incl. Det flotte design har et smart . Hæld teblade direkte i kanden. Bladene sies automatisk fra, når der skænkes. Den medfølgende dragt sørger for at holde teen varm. Woven tebrygger kan indeholde liter og tåler opvaskemaskine.


Den flotte dragt holder resten af teen varm. Med dens flotte dragt , kan en Eva solo karaffel være med til at gøre din . Brug te bryggeren med teblade med og uden garvesyre, der kan trække i ubegrænset ti og kan fyldes direkte i . Eva Solo te brygger i sort dragt med lynlås. Dragt til køleskabskaraffel medfølger. Vi har produkter til storkøkkener, restauranter og kantiner. Se her på siden vores store udvalg, hos os er service og kvalitet altid i top!


Vi er medlem af e-mærket og går op i høj service med kunden i fokus. Køkken og bord hos Skiftselv. Tebryggeren er forsynet med drypfri . Passer i de fleste køleskabslåger. Du kan også handle med de over 880. God support og garanti for en god handel.


Teblade uden garvesyre, der kan trække i ubegrænset ti kan fyldes direkte i glaskanden. Den stilrene dragt i neopren har en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg