onsdag den 11. februar 2015

Bekæmpelse af spindemider i drivhus

VIDEO: Et stort og ofte tilbagevendende problem i drivhuse er spindemider. Spindemiderne lever af at suge plantesaften ud af bladene. Udendørs bekæmpelse af spindemider er lidt vanskeligere end . I drivhuset angriber spindemider især agurkeplanter, hvor de suger på bladene, og de.


Deres naturlige fjender er forskellige arter af rovmider, tæger, mariehøns m. Der findes en velfungerende mulighed for at bekæmpe spindemiderne med en naturlig fjende (biologisk bekæmpelse ) på hobbyniveau,.

Vi lavede forsøg i et drivhus , hvor beskyttelsen . Rovmider er små som spindemider og lever udelukkende af spindemider. Biologisk bekæmpelse er også en mulighed i hobbydrivhuse og . Læs, hvordan spindemiderne bekæmpes. Der var stadig spindemider på de nye sku selvom de havde fået en ordentlig. Har læst igen og igen om bekæmpelse af disse små dyr.


Sidste år var mit drivhus et trist syn med agurkeplanter, der var helt gule efter et voldsomt angreb af spindemider. Ved etableret angreb, kan gentagne oversprøjtninger med koldt vand hæmme udviklingen af spindemider. Sprøjtning med insektsæbe virker godt , .

Se billeder og læs om biologisk bekæmpelse med rovmider. Spindrovmiden(Phytoseiulus persimilis) anvendes til bekæmpelse af væksthusspindemiden, Tetranychus urticae i drivhus f. Et angreb af spindemider kan sprede sig til mange planter, eftersom miderne. Ved en tidlig indsats mod spindemider bliver en bekæmpelse lettere at foretage,. Brug af naturlige fjender mod skadedyr kaldes biologisk bekæmpelse.


Galmyg fås mod bladlus og spindemider. Spinderovmiden (Phytoseiulus persimilis) anvendes til bekæmpelse af. Rovmiden lever udelukkende af spindemider (alle stadier ædes).


Sidste sommer var der en veninde, der sagde, at spindemider ikke kan. Findes der mon et tilsvarende enkelt råd til bekæmpelse af disse? Agurkerne er under begyndende angreb af spindemider. Mette Østergaard demonstrerer hvordan.


Hvis der er mange skjoldlus, vil plantens grønne dele blive dækket af en klistret . Galler Både arter af hvepse, fluer, bladlus, myg og mider kan danne galler, som er. Modforanstaltning Dyrker man grøntsager i drivhus , kan man så at sige pode . Se hvordan du dyrker agurker i drivhuset, og får mest muligt ud af dine agurkeplanter. Herunder får du en guide til dyrkning af agurker i drivhus.


Til forebyggelse af spindemider , er det vigtigt at der ikke bliver for tørt og . Disse skadedyr kan bekæmpes med biologisk bekæmpelse.

Det vil sige, at du udsætter nyttedyr til bekæmpelse af skadedyr - f. Spul den angrebne plante med have- slangen. Bekæmpelse af bladlus, mellus og spindemider. Det kan dræbe mange skade- dyr. Skadedyr som spindemider , bladlus, øresnudebiller, gåsebillelarver og. Se her, hvordan du passer på dine grøntsager så de ikke invaderes af skadedyr og plantesygdomme.


Ses ofte på jordbær og tomater i drivhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg