torsdag den 26. februar 2015

Betonhøvl

W-motor til hurtig fremdrift i arbejdet også under belastning, Slibning helt ud til kanten: Beskyttelsesskærm, der kan . Jeg har et betongulv hvor jeg skal have høvlet ca. Skal jeg bruge en fræser, sliber, høvl eller evt. Bearbejdning af sten og beton. I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det- selv projekt.


Betonsliber, Eibenstock, Lettere brugt Betonsliber EBS 125.

RO, Eibenstock, perfekt til gulvet, tilslut støvsuger og slib uden at svine hele huset til. Bestil i dag - hurtig levering. Vi har et stort udvalg inden for el-værktøj. Lej en betonsliber når du skal have slebet beton-, granit- eller marmorgulv. Makita har værktøj til selv svær bearbejdning i beton.


Svært værktøj til super lave priser. I denne video viser vi hvordan du fjerne fliser og pudser op med vores hæftemørtel Weber Multi 2og. Granulater til absorbering af spild.

Se vores udvalg af granulater her Hos LD Handel har vi et bredt udvalg af granulater til . Udlejning af stiger med trin og opefter. Se flere tilbud på Bn-elektro. Idéel til afgratning, afkantning, og slibning af ujævnheder i beton og naturstensprodukter. Hos STARK tilbyder vi materieludlejning til både privat- og erhvervskunder.


Den kompakte og lette løsning til effektiv betonslibning. Betonhøvl Bosch GBR CA Professional. Der kan medfølge forskellige typer at diamantklinger alt. Med konstantelektronik og blød opstart. Stor grundplade for sikker føring af maskinen.


Men med en Best for Concrete- diamantkopskive monteret på den stærke betonhøvl , var det sådan set en smal sag at rense soklen, fastslår . Fræseren starter op og virker i fræser, fremdrift virker ikke. Håndtag til højdejustering knækket. Enheden er visuelt gennemgået, men ikke testet fuldt . Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog.


Du får den bedste service hos os. Havearbejde Havetromle, Havefræser Husqvarna, Hækkeklipper, Højtryksrenser, Kædesav Husqvarna, benzin, Kompostkværn, Pælebor manuelt mm,.

Hurtigslibende og god til grove overflader. Anbefales til slibning af natursten, gammel beton, gammel .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg