onsdag den 4. februar 2015

Indendørs parkour redskaber

Team JiYo har udviklet verdens første parkour . Stort udvalg og lager af parkour udstyr, stativ og rails til skolen, idrætshallen og parken. Den nye indendørs Parkour bane fra Virklund Sport rummer uanede muligheder for idræt og bevægelse, og er et nemt og enkelt system, som hurtigt kan . Faldunderlag til udfordrende og spændende legepladser, indendørs såvel som. Her har man mulighed for at prøve kræfter med den franske sport Parkour , . Med fremkomsten af de færdige produkter er.

Der bygges parkour -anlæg i stor stil, og den eksplosive gadeidræt kan. Redskaber i gymnastiksalen eller hallen er oplagte at bruge til parkour. Forløbet er et indendørs forløb. Parkour - indendørs på din skole, i gymnastiksal eller hal. Se vores store udvalg af kvalitetsprodukter til parkour.


Vi træner indendørs når vejret ikke er til at træne udendørs. Vi har hold tirsdag og onsdag, træner normalt udendørs men indendørs når vejret. Hvad er parkour , og hvordan bringer man det ind i idrætsundervisningen?


JIYO Parkour Blocks er idéelle til din Parkour træning.

Kan bruges både udendørs og indendørs. Se video om alle de muligheder du har, når du bruger JIYO . Udvalgte redskaber kategoriseres som forlystelser og. Hundslund IF til køb af indendørs parkour-redskaber , 15. Saxild IF til opstart, fastholdelse og rekruttering, 7. I træning bruger vi bygninger, gelændere, vægge og gamle gymnastik redskaber.


Udover at træne indendørs i RgF hallen foregår træningen også i bymiljøet, . Parkour er en bevægelsesstil som fremmer glæden ved bevægelse. I SportsCamp ugen bruger vi bygninger, gelændere, vægge og gamle gymnastik redskaber. Indendørs i Arena Nord træner de parkour ved at springe på trampolin og ved at forcere forskellige redskaber.


Der vil være tid til snak om didaktik og alternative muligheder for redskaber , hvis ens skole ikke lige har. Med en indendørs forhindringsbane udfordres kroppens. Alle parkour - redskaber er fremstillet af stærke og solide materialer, der . Indkøb af indendørs parkour redskaber.


Foreningen har en etableringsudgift på i alt 80. Der ansøges om et tilskud på 65.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg