onsdag den 28. december 2016

Sommerhus byggesæt

Vil du selv være med til dit sommerhus eller træhus byggesæt ? Så hjælper vi dig med hele byggeprojektet. Vi står for rådgivningen og sørger for du får kvalitet til . Find inspiration til fritidshuse og sommerhuse hos Green House. Ved selvbyg leveres det komplette byggesæt klar til montage.


Her på vores hjemmeside ser du eksempler på sommerhuse , hytter og helårshuse, som du.

Sommerhus leveret som byggesæt efter egen skitse,til selvbyg. Vi tilbyder træhuse som byggesæt til selv- og medbygger til: Fritidshuse, sommerhuse og hytter. Færre bjælker betyder færre samlinger og det betyder et netydeligt tættere hus.


Her finder du den rigtigt træhytte til en gode pris! Byggesæt , Medbyg og Færdigbyg. Vi forhandler forskellige træ hytter i topkvalitet, som samlesæt, der er nemme at samle.


Bjælkehytte model Blokhus m. Dette lille, dejlige hus er meget velegnet som kolonihavehus, anneks, jagthytte, campinghytte eller bare som . Comfort Clasic 1msom byggesæt , fra 418.

Prisbillige huse med fokus på mest muligt hus for pengene. EBK HUSE er førende inden for individuelle fritidshuse, små helårshuse og arkitektpakker. Klassisk og moderne sommerhus design i høj kvalitet.


Når du bygger et hus med Fiskarhedenvillan, kan du vælge at bygge i træ eller sten. Du kan også bygge huset som et nulenergihus. Start med en byggeklods på kvadratmeter og føj nye rum til, når du får brug for mere plads.


De valgte at få bygget et Kalmar- hus , som de ved at tilføre forskellige eksklusive løsninger har fået til at ligne en million - eller mere. Når omkostningerne skal ned i byggeriet, er der tre ting, der tæller: standardisering, lavenergi og præfabrikeret byggeri. Som selvbygger står man selv for opførelsen af sit hus.


Vi har over års erfaring med udvikling . Vores forretningsgrundlag er at sælge byggesæt , og så prøver vi at hjælpe kunden . Samtidig har der været en markant efterspørgsel efter sommerhuse i træ. Der er bedre luft i et træhus end i et muret hus , mener Claus Sørensen, der med egne ord. Lavt vand og lange hvide sandstrande. Djursland er det perfekte feriested! Title: selvbyg sommerhus , Author: John Hernandez, Name: selvbyg sommerhus , Length: pages,.


Isolering : 1mm i loft, 1mm i gulv, ekskl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg