mandag den 12. december 2016

Salatfrø

Se vores store udvalg af salat frø , her er noget for enhver smag, form og farve. Udvalget af salatfrø er stort alle steder, hvor man køber frø. De mange sorter med deres farve- og strukturvariationer pynter ikke alene i . Winter density frø leveres af Frøbutikken, og der er ikke sparet på indholdet i poserne.


Arctic King er en meget hårdfør salathoved til dyrkning udenfor i løbet af vinteren.

Denne lysegrønne salat hoveder kan være klar i foråret fra efteråret såning. Salatfrø bør ikke sås dybere end til cm. Frøene drysses tyndt ud i rillen – du kan regne me at i hvert fald hvert andet frø spirer frem. Såning af salat og varme sommerdage går dårligt i spænd.


Her finder du forskellige slags salatfrø. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves. Salat frø til et stort udvalg af salater - Nogle salater kan dyrkes på 4-uger - Hurtig levering af frø - Din professionelle planteskole på nettet.

Bredt udvalg af hovedsalat,pluksalat, cikoriesalat med mere. Mange salatsorter har det med hurtigt at gå i stok. Så kan du nemlig nemt høste gratis salatfrø til flere års forbrug.


Denne salat får mellemstore hoveder og krøllede blade med rødbrunt touch. Sorten har lang holdbarhe og smagen er fremragende. Tidlig salat, som danner lysegrønne faste hoveder. Fligede grønne blade, som ikke danner hoveder.


Kan høstes over en lang periode. God frisk i salater og som dekoration. Mix af hovedsalat, icebergsalat, egebladsalat, rødbladet pluksalat og grøn pluksalat. Så i april-juni direkte på friland i flere omgange. Etårig feldsalat, rig på C-vitaminer, er et højdepunkt i salatskålen.


Så indendørs i februar-marts. Det er jo ikke til at få salat til at spire i denne hede, så frøene må en tur i køleskabet. Endnu et fugtigt kaffefilter lægges over, der lufttættes med .

Jeg er blevet helt vild med frillicesalat, det slår de fleste andre salater imo. Men jeg kan ikke finde økologiske frø, så jeg kan plante det i haven, . Salat er let af fremdrive fra frø - Vi har flere grøntsagsfrø af salatsorter til salg. Salat kan sås løbende hver dag hvilket betyder, at du vil have salat til høst i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg