mandag den 12. december 2016

Lak til malede sten

Du kan ikke bruge en lak til pensel, da Posca tuschen er. Ocean stenlak, giver en slidstærk overflade på malede sten. Vandbaseret lak til både inden- og udendørs brug.


Tørretid: timer indendørs, før stenen placeres. Stress af med sten og tuscher.

Tusch og lak er uundværlige, når stenene skal dekoreres. Gad vide om nogen vil købe sådan en lille malet sten , og til hvilken pris? Jeg mangler viden, om de malede sten bør have lak og i så fald . Man går på stranden og samler de flotteste sten - i alle mulige nuancer. Hvis du ikke vil have dem helt blanke, skal du bare vælge en lak , der . Kæmpe udvalg af Posca og Molotow tuscher til sten. Lidt om hvordan man spraylakerer malede sten.


Ved hoveddøren har Anna planer om at lægge fine sten , som byder alle gæster hjertelig velkommen.

Finder I rigtig flotte sten , så kan I have sjov med at dekorere dem. Er stenen kuglerun kan den blive til et pindsvin, en mariehøne, en fantasi-bille eller et ansigt. Med en klar lak på får I fremhævet det farvespil, stenen har, når den er våd. Små malede sten kan limes på magneter og bruges på . For et års tid siden, så jeg nogle malede sten , og fik lyst til at prøve.


Tag familien med på stranden og find smukke sten. Stylist Julie Løwenstein viser dig, hvordan stenene kan blive til smukke accessories i dit hjem. Schjerning Stenlak er en vandbaseret, blank lak til udendørs brug, velegnet til sten , men også til fx træ- eller lermaterialer. Find flotte sten ved stranden eller . Jeg afslutter også lige med at give stenen en omgang lak når jeg har malet færdig.


Selvfølgelig skal Emma Jo have sin egen malede sten. Jeg må til stranden og finde lidt større sten snart, så jeg kan lave et større navneskilt . Jeg har lavet en bunke sten om til mønsterlodder. Vi kastede os over at male en sten med pensel og maling.


Ulstrup Bibliotek, hvor man kan få inspiration til at male på sten , . I kan også male på sten , og f. Ved at male sten , kan du hjælpe kroppen til at finde indre ro og derved hjælpe den med at.

Det er rensende at tegne, skrive og male. De er kreative og afslappende aktiviteter, der altid får. For en perfekt finish har du brug for en speciel lak. Colour fix virker både som grundmaling, til patinering og som klar lak.


Har du lyst til at se mine sten , kommer du bare forbi : STRANDGADE 3. Mine sten er alle signeret med AD eller Anne Dorthe , så du vil altid kunne se , om det. Hannes malede sten har føjet et nyt billede til albummet Blomster. Ps mgl lidt lapning og lak.


Lær at male på sten med Posca Tuscher Du skal benytte følgende redskaber til dit projekt. Folman, motiv: Landskab, stil: Impressionisme, b: h: Original kunst, malet sten. Sten Spraylak Posca tuscher str.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg - side 2. Hyggestemning på Terrassen med søde malede sten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg