mandag den 26. december 2016

Kraftig presenning

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Meget kraftig PVC- presenning til overdækning af maskiner, byggematerialer, tagkonstruktioner m. Monarflex MultiCover er det rigtige valg, hvis du har brug for en stærk kvalitetspresenning, som tåler al slags vejr. Den store slidstyrke og nemme rengøring . Kraftig vandtæt presenning med pløkringe.

Presenningen er UV-beskyttet. Green it 15m Green it pressenning 15m2. Betaling kontant eller via Mobilepay. En god presenning er for de fleste helt uundværlig. Her finder du presenninger i topkvalitet!


Vi fører et bredt udvalg af bl. Multiflex presenninger og normale presenninger i mange størrelser.

Denne presenning fra Tyske Mil-Tec er i kraftigt polyester med en polyethylen behandling som gør den slidstærk og vandtæt. En presenning som denne har . Når du bestiller din trailer presenning hos Trailerfix. Er du træt af, at brændestakken udsættes for regn?


Dæk dit brænde til med en presenning , der er vind- og vandtæt, og som dermed sørger for, at du uden . Med mm øjer for hver cm . Vores sorte presenninger i ekstra kraftig kvalitet med metaløjer passer perfekt til Brenderups trailersortiment. Du får hos os markedets stærkeste presenning ! Fremstillet i kraftig presenning (6G). Svejsede forstærkningskanter med 16mm galvaniserede ringe pr. West presenning producerer alle former for special opgaver i presenning. Det er fremstillet i kraftig pvc dug der kan højtryksspules efter brug.


Vi har altid den rigtige pris. Altid lave priser og hurtig levering! Ekstra kraftig , dobbeltlamineret presenning i høj kvalitet.


Med plastforstærkninger i hjørnerne med ring til pløkning samt forstærkede kanter, så det holder år efter år når du er på camping.

Det går även att få i andra färger men leveranstider kan variera på beroende på . Tillverkad av laminerad PVC, är svetsfållad och utrustad . Sveisede kanter og utstyrt med maljer i hjørnene .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg