mandag den 26. december 2016

Insektnet til dør silvan

Rentefri delbetaling med Silvan Konto: fra kr. Leveringstid: til hverdage. Et insektnet giver hjemmet en god beskyttelse mod myg, fluer og andre insekter. Nettet passer til de fleste have og altandøre.


Hold fluer, myg og hvepse udenfor med et insektnet til døren eller vinduet.

Insektnettet er UV-bestandigt og . Med et smart fluenet til terrassedøren eller til vinduerne forhindrer du insekterne i at . Find tynde gardiner og insektnet i JYSK. Jeg accepterer samtidigt betingelserne. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.


Fluenet til dør - Se det smarte fluenet til døren. Undgå irriterende insekter, men få stadig frisk luft indenfor. De er nemme at montere og kan tilpasse dine.

Hvert år irriteres mange mennesker af fluer og andre insekter. Især myg er blevet et stort problem, og der. Nu er det slut med irriterende fluer i. Klik her og bestil insektnet til vinduer online. Sammenlign priser og læs anmeldelser af insektnet havetilbehør. Find fluenet og aluminiumsnet til afskærmning her på denne side.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi er Danmarks største leverandør af fluenet, myggenet og insektnet til private og erhverv. Vores mange års erfaring og kompetenceniveau sikrer . Når du har sat et insektnet op på . Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.


Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Medvirkende: Paul Heden Friis. Paskvilgreb, Slags krom paskvilgreb til terrasse dør eller vinduer. God kvalitet ikke jem og fix eller silvan.


Køb billige perleforhæng, bambusforhæng, flueforhæng, insektforhæng og forhæng til dør. Rainbow perleforhæng, forhæng til rumdelere, insektgardin og pärla .

Jeg har købt mine i Silvan - pr stk. Arbejder du professionelt med rengøring?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg