torsdag den 15. december 2016

Fluer indendørs om vinteren

Hvordan undgår jeg flyvemyrer i huset? Fluer indendørs - Seniornettet - Heste-Nettet. Hejsa Vi har oplevet det meget mystiske denne vinter , at vi bliver ved med at have fluer indendørs på 1. Det er nogen store fede sløve fyre . Hjælp, vi drukner i fluer indendørs.


Af og til kan vinteren i perioder blive levende af fluer , der har søgt indendørs.

Her er der ofte tale om dovne, sløve klyngefluer, der har søgt overvintring i kølige . Ctataerina hirundinis) er nok de arter, der hyppigst optræder indendørs. Klyngeflue (Pollenia rudis). De optræder somme tider i tusindvis og summer . Jeg er ejer af et dejligt træfritidshus, der om vinteren altid er opvarmet til. Nu behøver du ikke længere frygte fugtskader i hjemmet, hvis du tørrer tøj indendørs.


Navnet klyngefluer hentyder til, at man om vinteren ofte finder dem indendørs i uopvarmede rum samlet i. Om vinteren er det normalt, at stuefluen går i dvale. Fluer og fluebekæmpelse har i mange år været vores speciale.

Fluer foretrækker at lægge æg i gødning fra især svin og køer. Fluer kan være irriterende samt sprede smitte og er derfor ubudne gæste hos. De voksne fluer bruger sommeren på at suge nektar og lever i ubemærkethed . I første omgang bør du fokusere på forebyggelsen af de flyvende insekter indendørs. En oplagt måde at slippe for fluer i hjemmet er ve at du . Grønne potteplanter pynter vinteren over.


Få læsernes bedste råd til at holde dem smukke. Vi var sidste sommer plaget af bitte små sorte fluer der har været utrolig. Disse fluer kun kommer når jorden er våd og meget våd. En læser har lagt mærke til, at fluer og hvepse bliver ved med at.


Selvom flere insekter, her i blandt fluer , kan overføre baktier og smitte, er der . Vi har haft et mildt forår og vinter , og det be. Generelt er både bananfluer, hvepse, myrer, fluer og andre insekter glade for madvarer, der står. Myg, fluer , bremser, mitter og hvepse kan være årsag til alvorlige skader på hestene, når de er på græs.


Stuefluen findes både indendørs (også i stalden) og udendørs. Både mug og fluer har samme årsag - det ser ud til, at din jord er meget våd. Udviklingen af larver og pupper går i stå hen over vinteren og går i gang igen hen på foråret, når.


Når insekterne søger indendørs om vinteren , så er det ikke for at plage dig og din familie, men for at søge ly.

Her i år har jeg de sidste 3-måneder haft et HAV af bitte, bitte små sorte fluer. Jeg er ikke klar over om det er baby-almindelige-husfluer eller . Slip af med irriterende fluer med disse smukke og eksotiske kødædende planter. Henover vinteren skal den helst stå køligt, gerne i et skur eller udhus. Dog skal den helst overvintre indendørs , hvor den skal fodres med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg