onsdag den 7. december 2016

Vildtgalge

Vildtgalge til fugle Med nylonstrop til bælte. Galvaniseret Tykkelse: mm. Automatisk selvlåsende system . Lavet i læder med messingringe. Du kan trygt handle hos os da vi.

Levnedsmiddelgodkendt, af rustfrit stål. Den ultimative vildtgalge til jægeren. Køb dit jagtgrej ved GrekFreak. Klassisk vildtgalge i læder med stropper. Med en vildtgalge til at have over skulderen er transporten af det nedlagte vildt nem og behagelig.


Vi forhandler alt I rygsække, patronpunge, jagtstole, patronholdere, vildtgalger og meget mere! Holder myg, flåter, moskitos og bremser på afstand - effekten varer op til timer. Effektiv mod tropiske myg og fluer.

Fremstillet af 1 læder og med ringe og karabinhage i messing. Advarsel: Sidste enheder på lager! Nyt vildtnet og vildtgalge ? Læder i høj kvalitet og holdbarhe som holder mange år. Der er tale om en kvalitetsvildtgalge der holder, jagt efter jagt. Pæn og praktisk vildtgalge i læder.


Galgen er 28cm lang og fylder ingenting i lommen når den ikke er i brug. Galge til fuglevildt, i læder med ringe. Med karabinhage, der kan fæstnes i jakke, bukselinning eller taske. Andet, vildtgalge , ny i læder. Huntly vildtgalge til fugle.


Så Sender Vi Deres Ordre Allerede I Dag. Smart vildtgalge i læder med løkker til at fastgøre småvildt (fugle), når du er på jagt. Indlæg af Kambiri lørdag, 07.


Billede Aftenens hyggeprojekt! Patronbælte med vildtgalge cal. Super fin patronbælte i læder med vildtgalge.

Shop efter vildtgalge på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af vildtgalge tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. Besøg os på Kajgaden O, Hundested Havn. Videre til jagtafdelingen finder jeg så min vildtgalge til SEK, det var ret.


Vi har et flot udvalg i jagtgalger. Gratis og hurtig levering på alle galger til jagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg