torsdag den 15. december 2016

Klemmebeslag glas

Stort udvalg af firkantede og runde klembeslag til glas. Fås til udvendig og indvendig brug. Fås i krom, rustfrit stål og rå zink. U-skinner til montage af glas.


Glasbeslag til udendørs brug, denne kvalitet beslag er dem som man oftes ses som rækværk mm på bebyggelser.

Beslagene er udført i Rustfri stål 3som kan. Leveres også til lamineret og hærdet glas. Glasholdere og klemmebeslag på denne side er lagervarer. Angiv glastykkelse ved bestilling. Med klemmebeslag til din brusevæg, er du sikret en let og elegant løsning, som er meget nem at installere.


Koblingsbeslag til brusevæg monteret justerbar til 1grader glas-glas ell. Klemmebeslag til udendørs og indendørs brug, passer til 6-mm glas. Afrundet klemmebeslag i blank krom til montering af glas (6-mm) kr.

Klembeslag til hulboring – 0. Brusebeslag D- format Stremler. Anvendes til at holde om det fasteglas i brusekabinen. Glastykkelse: – – mm – Materiale: Zink – Størrelse: x mm.


Varmgalvaniseret klemmebeslag til glas til glas i tykkelse mm. Dette er en ægte Di Vapor glas til glas beslag klemme. I vores tre afdelinger er vi lagerførende af en række beslag og tilbehør til glas , herunder glassilikone og glasbånd. Derudover er vi leveringsdygtige i stort set alle . Klemme beslag i aluminium (stk.) Klemme beslag i aluminium (stk.) . Glasflader der klemmebeslag monteres til skal rengøres så grip mellem klemme og glas bliver rigtigt.


Glas skal pudses regelmæssigt. Vi har lavet flere altaner i forskellige faconer, glasværn og glasafskærmninger i børnehaver samt elegante vindfang i glas og med klemmebeslag. Låsbeslag för hörn montage i glas. Glasset giver altanens rækværk et let udtryk. Montering på stolper, eller til opsætning af glasplader i baderum.


Når du vælger at montere et glasværn på terrassen, skal du vælge brudsikkert, hærdet glas , som har en lang holdbarhed og samtidig kan modstå vejr og vind. I det superflotte, nybyggede Dokkpå Aarhus Havn har vi monteret næsten meter glas ved husets skrivebord.

Det laminerede glas er sat fast i klemmebeslag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg