onsdag den 21. december 2016

Jagt vildtkrog

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Vildtkroge og galger Jagt. Vildtkrog , smedejern, ældre håndsmedet vildt ophæng med kroge. Klik her og find den bedste pris.


Brorson stor vildtkrog med jæger med hund motiv. Vi bruger cookies på vores . Her på siden har vi et flot udvalg til den jagtinteresserede, bl. Flot, dansk-designet vildtkrog Smuk vildtkrog til hjemmet. Dekoreret med kronhjortemotiv.


Mindre model, som også fås med fasan og elg som motiver. Særdeles velegnet til råvildt. Bruges som vildtkrog til fuglevildt, men også i entré som knagerække, i køkkenet til viskestykker, . Vælg mellem forskellige motiver: Kronhjort, Råbuk, Fasan og Jæger med hun Elg, . Når vildtet skal hænge og modne efter din jagttur, er en vildtkrog fra Stabilotherm det perfekte valg.


Vildt krog har forskelige se billeder 160kr stykKøb, salg og leje af nyt og brugt:. Få lavet din helt egen vildtkrog med initialer eller motiv efter eget ønske. Jagt hytte hochsitz, Oprindeligt.


Køb udstyr til jagt online ! VILDT KROG (rustfri) uden læderhåndtag. Den mm stærke V2A- vildtkrog sættes fast i underkæben på vildtet. Måske en vildtkrog til at hænge vildtet på efter han hjemvendt fra jagt … ;D. Man kan købe nogle rigtig fine nogen i de forskellige jagtforretninger . Beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt. Galvaniseret vildtkrog , Kronhjort - Produceret i Danmark!


Utrolig flot danskproduceret kvalitets vildtkrog med kroge til udendørs ophæng. Nå men konen var blevet lidt træt af at jeg slog søm i garageporten og brugte tørresnoren og andet til at hænge skudte ænder og andet vildt . Vi håber meget, at du her på vores side vil føle dig inspireret af vores store udvalg af våben, udstyr og beklædning til jagt og fritid samt, at du vil bruge vores side . Når du sår vildtagre, kan du faktisk fordoble bestanden af vildt på få år, hvilket vil skabe nye og bedre muligheder for din jagt. Med vildtblandinger fra DLF kan du .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg