fredag den 9. december 2016

Møbelfabrik nordjylland

FREDERIKSHAVN: Det er primært sofaer, men også lænestole og drejestole til den rene udsalgspris, der venter frederikshavnere og andre kunder, når Hurup . Påsken gav ikke en løsning for NJA Furniture i Nors. Firmaet er nu erklæret konkurs, men der arbejdes stadig på en form for redning. Kvalitets håndværk til fabrikspriser. Når reolsider, bordplader og skranker mv.


Indenfor tre måneder foretager kapitalfonden Erhvervsinvest Management sit andet opkøb af en dansk møbelfabrik.

I går indgav virksomheden sin egen konkursbegæring i skifteretten. Produktionen af kontormøbler på fabrikken RBM i Fjerritslev flyttes til Sverige. Nordjysk møbelfabrik lukker.


Gode tilbud og billige priser på nye og brugte Andre arkitekttegnede møbler til salg på DBA. Møbelfremstillingen er indstillet, indtil boet er gjort op, men butikkerne holder fortsat åbent. Erling Christensen Møbler fører et kæmpe udvalg af møbler, isenkram, modetøj, belysning, køkkener og meget mere.


Få både skarpe priser og fri fragt. Storbrand i møbelfabrik i Nørresundby.

Voldsom brand i dansk møbelfabrik : Mange brandfolk kæmper mod. Lige kæmper et hav af brandfolk med en brand i en møbelfabrik. Højer Møbler fra Aalborg har i samarbejde med OJ Skolemøbler i Aarhus vunder udbuddet om . Hurup Møbelfabrik is a danish-style furniture factory located in scenic Thy. Fandrup Møbelfabrik og Vannerup Møbelfabrik. En større brand har torsdag hærget en møbelfabrik i Roslev.


Over the years, North Jutland Møbelfabrik undergone many exciting stages both. Matematiklærer Else Munksø startede med at vise eleverne fabrikkens hjemmeside, for med udgangspunkt deri at snakke en masse om . Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om en møbelfabrik. Skovby Møbelfabrik i Østjylland er et familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk. Jobprofil: Du oplæres i brug af bl. Jeg er faglært møbelsnedker fra Farre Møbelfabrik.


Lige lidt før klokken halv ni får vi melding om en møbelfabrik oppe i. Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Sørensen leverer vi eksklusive møbler, lamper og interiør fra danske og udenlandske designere og brands. Find brugte møbler billigt og . Se hele vores sortiment her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg