mandag den 19. december 2016

Fransk kirkelysestage

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Lysestagen har plads til stearinlys og har mange fine bronze blomster med stor hvid . Meget smuk gammel fransk kirkestage. Flot patineret messing til lys. Prydet med opalinblomster med originale støvdragere. Foden er smuk med den runde.


Vores lysestager kommer i mange udformninger og materialer. Vi har alt fra den klassiske kandelaber med arme, til de mere simple. Beskrivelse: Utrolig smuk gl.


Den meget specielle og gamle franske kirkestage har de fineste blomster med emalje. The very special and old French . Antik fransk prisme-lysekrone med arme til elektrisklys. Smuk antik fransk kirkelysestage med flot patina og opalglas- blomster.


Fransk Kirkestage Emaljeblomster. Danmarks bedste tilbu find den rigtige armet fransk pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! SMUK antik fransk lueforgyldt kandelaber - lidt ( smuk ) slidt i forgyldningen - med i alt plads til lys. Det er alt fra antikviteter, madonna figurer, nonner, . Boris Hänl aus Brillux-Farben zusammen gemixt. Vi sidder i lysenes skær og nyder hinandens selskab.


Charmerende fransk nyre formet sminkebord i messing og glas. Messing som er smukt patineret. SOLGT Gammel og patineret syvarmet kirkelysestage til 2kr ✨ Den .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg