torsdag den 29. december 2016

Bordursten

Jetbrændte bordursten med skridsikker overflade. Se vores billige bordursten her og køb online! Bordursten bliver ligeledes brugt som ubrudt belægning, hvor stenene . Hos Bent Vangsøe Natursten i Middelfart kan du købe bordursten.


En bordursten er en tyk flise, der kan bruges . Vi tilbyder her et flot sortiment af bordursten af bedste kvaliteter.

Kvalitet er nemlig nøgleordet i vores forretningsmentalitet og her går vi aldrig på kompromis. Køb dine nye bordursten til haven her! Vi fører et bredt udvalg af sorte bordursten i den bedste kvalitet og til de bedste priser. Vores bordursten af granit er kraftige fliser som er velegnet til belægninger i fx indkørsler. Granitten er af høj kvalitet og giver en lang holdbarhed.


BORDURSTEN anvendes til køre og gangbaner. De bruges ofte som kørerfliser til mellemtung trafik . Bornholmsk antracitgrå gnejs, med striber, top jetbrændt, sider og bund savet.

Oprindelsessted: Bornholm Mål: Bredde. Disse granit havefliser er en tidløs og holdbar løsning. OBS - Alle priser på bordursten er pr. Køb under meter, kontakt, . Søgning på “ bordursten ” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. TG mørkgrå bordursten 30x9x100cm er en køre flise som er produceret i Kina. Her får du en flot og eksklusiv bordursten , som kan bruges til at lave helt unikke belægninger. Her ses vores udvalgi bordursten i granit.


Kendetegn: Mellemkornet med spotvis store krystaller. Granitfliserne kombineres ofte med chaussesten eller . Pris: I modsætning til granitfliser, der ofte anvendes i større sammenhængende flader, . Udbuddet omfatter leverance af et antal bordursten af granit, der skal bruges i forbindelse med etableringen af Odense Letbane Systemet. Derfor er denne type sten ideel i indkørsler, . Send din adresse til janni g. d eller opret bruger for at benytte fragt med GLS.


Reservationspris: (er opnået).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg