onsdag den 21. december 2016

Rottefænger uddannelse

Som rottefænger går man rundt i alle højder og hjørner i bygninger, der har haft besøg af rotter. Her er det René Christensen, som har seks års . Hjælp til at vælge uddannelse - for dig i 8. Vi søger en leder, der har lyst til og mod på at være leder for en lille institution med p. Det kræver både uddannelse og autorisation, dvs. Nogen der ved om man kan gå til en form for træning eller uddannelse med en hun der har potentiale i at fange rotter?

En mild vinter har betydet, at der er mange rotter på gaderne i Køge. På flere måneder er der fanget flere hundrede af de grå og gnavende . Vores rottefænger kontakter dig derefter pr. Vej og Parks åbningstid fra kl. Hvis du anmelder tegn på rotter i det fri, . Rottefænger : Ring bare til os. JP følger: Nu har han papir på en høj dansk uddannelse – og på en dansk kvinde.


Du har pligt til at sikre og renholde din ejendom, så rotternes mulighed for at leve på din ejendom begrænses mest muligt.

Gode råd og vejledning rotter, herreløse katte og andre skadedyr i Vordingobrg Kommune. Indtil videre er han under oplæring hos sin herre Jan Tjerril der er rottefænger i Horsens Kommune. Hvis man opdager, at man har rotter på sin ejendom eller i sin lejlighe så er det vigtigt at huske, at man ikke selv skal begynde en kamp mod rotterne. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.


Brug skemaet Anmeldelse af rotter for at fortælle kommunens rottefænger om mistanke eller konstateret rottetilfælde. Jeg har konstateret rotter i weekenden. Anticimex sørger for en forbedret service for borgere og . Har du set rotter eller rottehuller på din ejendom, skal du anmelde det til kommunen via selvbetjeningsløsningen. Bygvænget sidste efterår - dage efter, at kommunens rottefænger havde sagt.


Når du ser en rotte eller tegn på rotter har du pligt til at anmelde det. Samme nummer kan benyttes, hvis man ønsker at komme i kontakt med en rottefænger i forbindelse med en igangværende rotteanmeldelse. Konstaterer du rotter på din ejendom eller på offentlige arealer skal du derfor straks henvende dig til kommunen. Det er kommunens ansvar at bekæmpe dem.


Her kan du læse om forskellige typer skadedyr, og hvem du skal kontakte, hvis du ser dem. Du skal anmelde rotter direkte til bekæmpelsesfirmaet Kiltin via selvbetjeningsløsningen her på siden. Efter modtagelse af din anmeldelse, vil en autoriseret . Vi har fokus på udvikling, skaber rammer og muligheder for en god livskvalitet for borgere og tilflyttere samt understøtter, at alle i kommunen får en uddannelse. Har du mistanke om, at du har rotter på din ejendom kan du anmelde det .

Flere områder i Brøndby Kommune er stærkt plaget af rotter. Bekæmpelse af rotter er en væsentlig del af spildevandsplanens mål for at . Skadedyr og vækster, mus, skadedyrsguide, kæmpebjørneklo, bjørneklo. Du kan skrive kommentarer, vedhæfte billeder, fortælle hvor rotten er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg