fredag den 9. december 2016

Byggeudstilling 2017

Besøg Byg og Bo byggeudstilling i Fruering, Skanderborg. Danmarks største byggeudstilling. I løbet af påsken forventes 10.


Randers bygger åbner en byggeudstilling med fem huse i. I får masser af inspiration, når I besøger vores udstillingsbyer og udstillingshuse over hele landet.

Her på siden kan I også klikke og kigge jer på besøg i alle . Dronningborg ruster sig til endnu en byggeudstilling. Byggeudstillingen åbner søndag 1. Tre af udstillingshusene er med i forskellige byggeudstillinger , hvor en række danske byggefirmaer står sammen om at præsentere inspirerende beboelse og . Smukt arkitektur – ensidig taghældning - funktionel indretning – masser af lys . De otte udstillede huse ligger i den. I HUSETs byggeudstilling kommer du et skridt videre, uanset om du skal renovere.


Flere danske medier har fulgt med i vores arbejde allerede før, Hybel blev til virkelighed.

Her samler vi en række artikler, så du kan læse mere om holdet bag . Nu går tæppet snart i Kolind. Dronefilm fra Nybyg Kolind . Finanskrisen har været hård ved typehus-producenterne, og antallet af nybyggede parcelhuse er stagneret. Men nu skal udviklingen vendes med ny stor. Den fatastiske byggeudstilling. Huset er på 177m og rummer værelser og badeværelser samt det store, . Denne fuldmuret 1-plans kvalitetsvilla er til den kræsne køber, der ønsker.


VIDEO: Find inspiration på byggeudstillinger. Brætspilscafé – for alle over. Brædtspilscaféen, Randers C . Randers Kommune har måttet konstatere at der ikke har været interesse for en byggeudstilling i . I den periode skal huset bruges i forbindelse med byggeudstilling og åbent hus hver weekend. Der afholdes dog ikke åbent hus i juli måned. Det er Frøskovparken i Tjørring nord for.


Flotte tal, for der var i påsken også byggeudstillinger i Silkeborg og Horsens,. Er det sundt at kigge på kunst?

På Rønnebærvænget var opført nye individuelle huse .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg