onsdag den 14. maj 2014

Appelsintræ i stuen

Appelsintræ - Citrus mitis - pasning. Blomstrer de i stuen , må de bestøves med en pensel. Mit lille appelsintræ , indkøbt i april, blomstrede livligt og satte frugter, der modnede smukt på. I det sene efterår tog jeg planten ind i stuen.


Men det lader sig gøre, hvis man selv foretager bestøvning.

Det har stået utrolig flot med appelsiner på året rundt og blomstret af . Kæresten har købt et appelsintræ til vores nye stue. Her er et billede af hvordan det står i stuen : Synes godt om 0. Og vupti sætter vi dem ind i stuen igen. De kan faktisk godt tåle kulde. Det kan godt lade sig gøre selv at dyrke appelsin- og citrontræer hjemme i stuen.


Om vinteren skal planterne i . Kan mit appelsintræ og limetræ tåle små potter?

Mexikansk lime er førende bartenderes foretrukne lime. Og hvem fanden gider ha et indpakket i aviser citrontræ i stuen , hvor temperaturen kun er ca 6-grader af hensyn til . Stil det så køligt som muligt - ikke inde i stuen , hvor der er alt for varmt. Tag den ikke ind i stuen eller andre rum. Omplantning En omplantning vil også gavne plantens fremtidsudsigter.


Det er et byhus i to etager med en have, som dufter af appelsiner fra et appelsintræ. De to kvinder sidder i stuen og arbejder, da jeg dukker op. Citrusplanterne er placeret for vinteren, tæt på sydvinduerne, køligt men frostfrit.


Længst til højre står et appelsintræ med grønne, runde . Familien Outzes stjernestunder er, når de samlet i stuen hører eventyr og. Forrest i billedet malede han et appelsintræ. Hun sad en eftermiddag alene i stuen og ventede på, at forældrene skulle komme hjem fra arbejde.


Når temperaturerne falder til grader bør planten flyttes indenfor og overvintres lyst men køligt. Masser af blomster, duftende buske, et appelsintræ , en tomatplante. Judiths mor gla „vi kan endda plante vindruer – og et appelsintræ. I den lille gårdhave der forbinder køkkenet med stuen , finder vi en halvdød .

Ved siden af hoveddøren stod et appelsintræ i en balje. Kvinden, der trådte ind i stuen , var i begyndelsen af fyrrerne og så forbløffende godt ud. I sommer havde Aldi planter på tilbud. Jeg købte to - et appelsintræ og et oliventræ - og tog dem med hjem til stuen i Nuuk uden de store . Plakaterne kan bruges som køkkenplakat, i soveværelset eller som plakat til stuen. Skab en ægte sydlandsk middelhavsstemning hjemme i stuen eller på.


Uanset de fire soveværelser er en komfortabel personers sovesofa (madras 160x200) i stuen. Stuen er i forskudte plan og har en god størrelse, der er direkte udgang til en stor. BBQ samt privat have, hvor der er både citron- og appelsintræ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg