tirsdag den 20. maj 2014

Musefælder til levende mus

Fang mus levende med musefælder der ikke slår ihjel eller dræber. Fang musene levende og sæt dem ud i naturen igen med musefælder fra Skadedyrshop. Musefælde til levende fangst af mus , inkl. Flerfangstfælde til mus , 900kr. Trip-Trap musefælde til levende fangst, 400kr.


Mus kan detektere din lugt på de fælder og den føde, du har håndteret,.

Når fælden er sat op, og musen er gået igennem flaskeåbningen, så vil den ikke kunne komme ud igen. Flasken vil nemlig tippe, og derefter vil . Vi bad sidste lørdag læserne om gode råd til at fange mus. Fang mus uden at skade eller dræbe dem med MuseHuset til levende mus og med naturligt lokkemad. Uden kontakt med musene og hygiejnisk. Musen gik i fælden time efter at fælden blev installeret.


Vi fører et kæmpe udvalg af kvalitets musefælder i mange modeller samt. Fælden trækkes op via et lille håndtag som .

Hvid lukket plastfælde til levende fangst. Lad osten ligge i køleskabet frem for at bruge den i en musefælde. Kør levende mus langt væk - ellers kommer de igen.


Efterfølgende kan der anvendes. Køb effektive kvalitets rottefælder og musefælder hos Avifauna. Stort udvalg i fælder til rotter og mus. Lave priser og hurtig levering på . Super effektiv smækfælde til mus. Transperant ABS plaskabinet gør det nemt at tilse fælden.


Enkel og unik indstilling, som giver garanti for fangst - hver gang. De er en vigtig del af fødekæden ude i naturen. I forløbet her fanger klassen mus levende med musefælder og undersøger musene, deres . Ryom musefælde Alive fanger musen levende. Med det gennemsigtige plastkabinet, er det nemt at se, når der er fangst. Sammenlign priser og læs anmeldelser af musefælde Havetilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Vi har altid den rigtige pris. Alfa pasta mod mus er et miljørigtig produkt til bekæmpelse af mus.

Se her og læs Bolius råd om hvordan du bedst slipper af med mus i dit. Normalt er mus meget nysgerrige, og undersøger gerne alt nyt. Endda også musefælder , hvorfor det er en nem og effektiv måde at slippe af med mus på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg