mandag den 12. maj 2014

Stubfræsning pris fyn

Priser på stubfræsning rodfræsning og træfældning Har du stubbe og rødder der skal fjernes, eller træer der skal fældes, . Tidligere har man været tvunget til at opgrave rødder og køre dem bort, men med en . Anlægsgartner med speciale i træfældning og stubfræsning. HVEM ER RODMANDEN rodmanden . Mange års erfaring med rod- og stubfræsning til private og erhverv på Fyn.

Vi udarbejder naturligvis et uforpligtende tilbud på opgaven, så kontakt os i dag. Vi stubfræser i hele landet. Ring til os og få en billig pris. Vi har over års erfaring med fræsning af stubbe og rødder!


Hos os har du mulighed for at leje en stubfræser inkl. Vi holder til i Søndersø men dækker hele Fyn. Professionel stubfræsning og rodfræsning af dine trærødder.

Stubmandens mål er: at levere en billig og. Jeg kører i hele Sydjyllan fra Horsens til grænsen, samt på hele fyn. Pris eksklusive moms: Leje pr. Hvad koster en stubfræsning ? Vi fræser stubbe-rødder-bambus-hække-m.


Vores priser er konkurrencedygtige, og vi… Læs mere . Glostrup Minigraver påtager os både små og store opgaver, til en fast pris. Kører over hele Sjælland og Fyn. Vores spidskompetencer er fældning af vanskelige træer samt stubfræsning.


Stein Frandsen over hele Fyn. Træfældning og stubfræsning udføres professionelt af anlægsgartner E. Få et fast tilbud på opgaven. Ved stubfræsning Fyn får man stubben uden at efterlade grimme mærker i plænen etc.


Stubfræsning , rodfræsning priser. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Levering på maskintrailer kun 400kr i Odense, spørg om pris andre steder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træfældning på Fyn. Vi tilbyder effektiv stubfræsning og opgravning i forbindelse med træfældning, så du kommer helt af med. Giv os et uforpligtende kal så finder vi en pris på din opgave. Vi hjælper dig hurtigt af med træer stubbe og rødder. Også nedknusning af hække - bambus - div.


Stubben og roden fræses op og efterlader et hul i jorden samt en bunke fræserester, der . Traefaeldning Odense Fyn 900x235h. Se et klip med mig på TvFyn fra den 16.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg