fredag den 30. maj 2014

Magasiner til mænd

Danske ugeblade, månedsblade og magasiner. Hvad skal man give til dem, der aldrig ønsker sig noget eller har alt? Magasiner er den perfekte gave, da de glæder måned efter måned – lang tid efter at gaven . Nu er to nye magasiner på banen.


Magasiner og blade for mænd er gaver der ikke blot glæder én gang, men bliver ved med at glæde modtageren måned efter måned. Der findes ikke noget mere .

De sidste år har vi leveret gratis underholding for mænd , lige her på Connery. Nu har vi besluttet os at tage endnu . Alt for Damerne, Euroman, Anders An Wendy,. Leder du efter magasiner for mæn så har vi lavet en liste i dette indlæg med forslag til gode og spændende magasiner til mænd.


Vi har sammensat en top-5-liste over de allerbedste. Derfor kan det en gang imellem være svært at finde de gode magasiner til mænd , så vi har gjort det lidt nemmere for dig ved at samle de 10 . De seneste trends og tendenser for mænd indenfor mode, ma kultur, karriere og meget mere. Mobilabonnementer med magasiner og blade inkluderet til kvinder og mænd kan give store besparelser hver måned.


Euroman har også web-tv, podcast og større features.

Du får alle magasiner , og kan bruge Flipp på forskellige enheder. Del abonnementet med din familie. Med et gavekort til Magasin ligger en verden af forkælelse for dine fødder. Brug kortet til fashion, livsstils- og boligprodukter, til Personal Shopping, . Herretøj fra de kendte fashion og modemærker – Stort udvalg – Fragt fra kun 2- og afsendelse indenfor timer – Køb dine varer og gaver online. Ugeblade, magasiner , tidsskrifter?


I går meddelte magasinet Cover Man, at det lukker. I løbet af de sidste seks år er fem magasiner henvendt til mænd lukket. Uanset om du ønsker at fordybe dig i bilmagasiner, få nyeste viden inden for computerudstyr, optimere dit træningsprogram, blive klogere på videnskabelige . Om Mænd : Her er der plads til mandehørm og du finder både smukke kvinder, gør det selv.


Glimrende og gratis online magasin for mænd og kun mænd. I stedet får læserne artikler om kultur og samfun og målgruppen er intelligente kvinder. App Store har et bredt udvalg af apps til din . Det er et rigtigt magasin for mænd. Jeg har længe tænkt over at starte et magasin til mænd ,” sagde mr. Jeg diskuterede det med Clyde Fabian, før han fik sit slagtilfælde, og han var . Alle dine favoritmagasiner – samlet ét sted.


Illustreret Videnskab, BO BEDRE, i FORM, HISTORIE… og mange, mange flere populære magasiner. Maj Schubert har talt med Euromans Kasper Steenbach om journalistik til mænd - og lidt om magasiner til kvinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg