torsdag den 15. maj 2014

Hønsegård tegning

Følg veiledningen og bygg ditt eget hønsehus med hønsegård. I vår byggeveiledning til et hønsehus får du også en tegning av hønsehuset. Hvis du har lyst til å holde høns, er det lett å lage sitt eget hønsehus.


Du finner trinnvise instruksjoner og praktiske tips her! Et hønsehus kan bygges på utrolig mange måter. Noen har plass i en bo garasje eller lekestue, noen har ei brakke eller et gammelt fjøs. Nå sitter de fint på vaglen ved vinduet med både lys og varme. Den store oversikten over hva du må tenke på når du skal anskaffe eller bygge hønsehuset.


Det er mange valg, her finner du de gode rådene. This Pin was discovered by Chicken Coop Master. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nasjonalmuseet, billedkunstsamlingene - Photographer Anne Hansteen Jarre. Rett opp og ned med tak for å ha i hagen. Skal bygge et hønsehus i hagen på ca 4-kvm,med høyde ca 1cm. Dette skal være isolert, og ha dør og ett par vinduer.


Idé til bygning af hønsehus med hønsegård. Jeg bygger et stort hønsehus i haven hos en kunde. At bygge et hønsehus i haven giver et hyggeligt miljø.


Last ned dette gratis bildet av Barn Tegning Kyllinger Hønsegård fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer. Efter nogle travle sommermåneder med udrugning, opfostring og slagtning af kyllinger, holder de tilbageværende høns en lille . SETT FRA HØNSEHUSET: Hønsegården sett gjennom luka og vinduet i hønsehuset. Hønsehus med hønsegård – XXL – 5-høns – FRI FRAGT. For meg er dette et kvantesprang fra brødfjøler og vegghyller.


I god Mo stil har jeg ikke fulgt verken oppskrifter eller tegninger , og ikke lyttet til . A step by step explanation on how i built my DIY sheet metal chicken coop and run. Jeg har bygget mig et hønsehus, og en hønsegård. Har desværre ikke en færdig tegning af huset, og den man ser i videoen er faktisk ikke en . Gør det selv mini- hønsegård. Har du høns i haven, kan det være praktisk med en lille løbegår du kan flytte rundt på, hvis hønsene for en tid .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg