tirsdag den 20. maj 2014

Elevløn gartner

Eleven ansættes i virksomheden som lønmodtager med elevløn. En gartner dyrker blomster, træer, potteplanter eller grøntsager. Fakta om løn , overenskomst, uddannelse og arbejdsmiljø for dig.


F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. Hvis arbejdsgiveren under hele uddannelsesperioden til elever, der er fyldt år, udbetaler løn minimum svarende til mindste betalingssats i overenskomsten .

Løn under skoleophold betales af den læremesteer, som har eleven i. For ugelønnede elever opspares af den ferieberettigede løn som . Jeg brænder for at dyrke og . Find din løn og overenskomst: Skriv din jobtitel i søgerubrikken – og find et link til din OK fagforening. Der kan du melde dig ind eller ringe og få flere oplysninger . Lønningerne i denne fagoverenskomst er mindstelønninger. Den personlige løn fastsættes i henhold til bestemmelserne herom i Hovedoverenskomstens § 1 .

Såfremt en boligorganisation ansætter en faglært gartner og vedkommende bliver. Der ydes sædvanlig løn for feriefridage, inklusive feriegodtgørelse og . Lokal forhandling om personlig løn. Udenlandske arbejderes løn - og arbejdsforhold ved udførelse af arbejde i. Alle virksomheder, der uddanner elever, skal overholde den gældende overenskomsts bestemmelser om løn og ansættelses- og arbejdsvilkår mv.


Gartner og gartneriarbejdere arbejdsopgaver . SU ( Statens Uddannelsesstøtte efter gældende regler) og elevløn. Som gartner arbejder du med dyrkning, salg og pleje af planter i væksthus og på friland. SU (Statens Uddannelsesstøtte efter gældende regler) og elevløn. Vej, Park og Genbrug søger en gartner eller en anlægsgartner. Hvad er forskellen på AMU uddannelsen til faglært gartner og voksenelev?


Er du voksenelev, med elevløn , er du ansat indenfor det grønne område, men . Som faglært gartner i Wihlborgs får du det faglige ansvar for alle vores grønne arealer. Hermed opslås en måneders sæsonstilling som gartner ved de eksterne kirkegårde. De fik en kvart million kroner for lidt i løn.

Foto: Arkivfoto: Grøn Kommunikation. Vikarer får nu flerdoblet deres løn for udført arbejde på gartneriet Knud Jepsen i Hinnerup nord for Aarhus. Aktivitetsnummer, Aktivitetsnavn.


At du er faglært gartner eller anlægsgartner. Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem . Som et eksempel på hvordan jobber kan sammenlignes nevner materialet sekretæren og en gartner. Sekretærens arbeide krever mindre fysisk innsats og har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg