tirsdag den 6. maj 2014

Rens af sofa

Støv, fedt og pletter på sofaen eller stolene kan skæmme møblernes udseende. Er du hurtig, når pletten opstår, kan du være heldig at fjerne . Sofaer bliver nemt beskidte og plettede. Her finder du et par nyttige tips til rens af sofa - både til rengøring af stofsofa og forskellige typer lædersofaer.


Gennem mere end år har vi på vores renseri i Farum hjulpet en fast kreds af kunder – både private og erhverv.

Din sofa kan nemt friskes op ved at vaske sofaen, se de gode råd. Dertil kan mange svære pletter opløses med vores gode rå læs mere her . Nem Guide til at Rense Sofa. Kunne din sofa trænge til en rensning ? Læs vores nemme, enkle og effektive guide til at rense din sofa her. Så er sofaen snart så god som ny.


Pletfjerning på møbler som en sofa er lidt anderledes end på fx tøj,.

Rensning Ruskindlignende stof (Alcantara). Vi har specialiseret os i rensning og imprægnering af alle typer polstrende møbler, også . Slip af med pletter fra mad og vin samt fnuller og støv på sofaen - Prøv oldfruens enkle og effektive fif. Metoden har hun selv i årevis brugt på de . Se trin for trin hvordan vi renser en hjørnesofa. Vi er på besøg hos en kunde for at rense en stor sofa.


Jeg har en hvid sofa , i microfiber, der ikke er så hvid længere. Vi glæder os til at byde på kaffe, når du besøger os i butikken. Jeg er ok med brug af cookies . Hvis du har nogen husdyr, skal disse holdes ude af sofaen. Hvis du følger disse rå vil du og din sofa have glæde af hinanden i mange år fremover.


CarpetCare vil være de bedste og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer. Det er en rigtig fin sofa , dog er den ved at være ret gammel, og det kan absolut ses på den . Nu har vi snart prøvet alle div normale rensemiddler til sofa og den slags. Nu går vi et skidt videre, vi har hørt at tekstil rens til alm stof.

Uheldigvis er der kommet plamager… Read More . Den har desværre haft besøg af en loddent væsen med urintanken fuld. Det resulterede i en gul ildelugtende . Sterling Textil Rens , spray, renser og fornyer textiler. Bruges til at rense møbler, duge og gardiner og brug den udendørs til rens af havehynder og barnevogne. Dette er vigtigt når det drejer sig om rens og vedligeholdese af polstrede møbler,.


Eilersen sofa , med alvorlige . Rigtig vask af tæpper, ikke overflade tæpperens og tæpperengøring. Professionel møbelrens: Sofarens og rensning af lænestole og andre polstrende møbler. Løsningen er en grundig møbelrensning af Miljø-Ren, da den blandt andet.


Der pålægges intet ekstra gebyr for rens i weekend eller om natten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg