onsdag den 21. maj 2014

Beslag tillægsplade spisebord

Salg af beslag og tilbehør til dit køkken, dit ba din garderobe eller dine møbler. Her er flere muligheder for at montere en tillægsplade på enden af et bord. De kan også anvendes til at at låse en bordplade fast med under et spisebord. Stængerne til tillægsplader er velegnet til plankebord hvor en kraftig løsning er . Her finder du både skuffeskinner, hyldeknægte, bordben mv.


De rigtige beslag sørger for at dine gør-det-selv projekter holder længere.

Kig forbi SILVAN og så kan vi hjælpe dig ved at gøre det sammen. Pincon ben og chrome beslag , er lavet i et lækkert design. Der er til nogle borde mulighed for at købe tillægsplader , der kan sættes på i begge ender.


Tillægsplade til BM shakerbord. Lukkebeslag til udtræksbord. Udtræk til spisebord med støtteben XXXL. Søger du efter en tillægsplade , så se her.


Hos My Home finder man et stort udvalg af tillægsplader til spisebordet.

Få plads til flere gæster ved spisebordet. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet, og giver karakter og kant til det . Vi har altid et godt tilbud på tillægsplader. MATZ sofa- og spisebord samt bænk. Hjørnesamlingen er samlet med et specielt fremstillet beslag , som gør bordet meget. Conekt spisebordet har synlige beslag på siderne som er en flot detalje til bordet.


IKEA - STORNÄS, Bord med tillægsplader , Inkl. Tilpas bordets størrelse efter behov. Spisebord med tillægsplade.


Lækkert anvendeligt spisebord med to tillægsplader , som kan leveres fra dag til dag. Skinner og beslag til tillægspladerne. Et egetræs spisebord fra Toka Design er et billigt, men meget eksklusivt bor.


Ved alle bordstørrelser giver vi dig mulighed for at købe tillægsplader i løbet af . Træ er et naturmateriale, og variationer i bordpladen og på benene gør hvert eneste bord . Et specielt beslag på de yderste ben gør, at man om nødvendigt kan justere benene. Bykato Tspisebord (Laminat) - Andersen. Bordet er solidt og med nye beslag.


Mar Vi vil nu gerne lave et spisebord af nogle brede fyrretræsplanker så det.

Du skal dernæst lave tillægsplader som du kan sætte på bordet når du får gæster. Massiv spisebord i sæbebehandlet egetræ. Mulighed for tillægsplader i bordet.


Køb Hillerstorp tillægsplade til Cecilia spisebord online hos BAUHAUS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg