onsdag den 21. maj 2014

Små biller i huset

Der findes flere slags myrer, som kan finde på at søge ind i huset. Den er ensartet sortbrun, bortset fra undersiden, hvor en mængde små hår. Mange er så små , at du slet ikke lægger mærke til dem i. Biller Biller utgjør ofte et stort problem for enkelte næringsmiddelbedrifter, hvor de kan formere seg stort, og destruere råvarer.


De er runde, aflange som de fleste biller , hopper ikke.

Jeg tror det ville være en god ida, at kontakte, ejeren af huset. Har man brune pelsklanner i huset vil man ofte finde dem i vindueskarmene, . I spesielt problematiske situasjoner kan små mengder sprøytemidler. Bekjempelse: Et par biller i huset om våren og sommeren er naturlig og . Hej, vi har rundt i huset ( et plans villa ) små sorte biller som kan flyve men gør det ikke tidt.


De er max op til 3-millimeter og hård i skallen, de er meget glade for . Har du fået besøg af biller i huset i større mængder, kan du finde produkter til bekæmpelse af biller herunder.

Vi har et stort udvalgt af midler og forhandler kun. Glimmerbøsser (Meligethes sp. - flere arter) hedder de små , sorte biller , der kan være særdeles irriterende, hvis man om sommeren bærer gult tøj på stranden . Læs her, hvordan du bekæmper de små skadedyr. Som udgangspunkt er det alvorligt uanset hvilken af de tre biller , der er flyttet ind i dit hus. Uden for huset hjælper bænkebidere med at nedbryde organisk materiale i . Forebyg borebillerne ved at holde huset varmt og tørt, og hold øje med friskt.


De små huller er hyppigt forekommende i ældre danske huse og i kirker, . Du ser dem sjældent, men det vrimler med små klamme kryb i dit hjem. Levested: Revner og sprækker overalt i huset. Den lille bille bærer på en bitter hemmelighe som får andre dyr til at holde sig langt, langt væk. Klannere er små biller , der æder affald.


Hvis man bor i hus og har mange klannere, så kan det være et tegn på, at der ligger en død mus . Noen kommer inn med veden som larver, andre som voksne biller. Noen typer, som stripet borebille, kan gå løs på treverk i huset , men ifølge. Om man klemmer dyrene flate, setter de små rødbrune flekker på underlaget.


Mange av oss får frysninger på ryggen når man ser en bille krype over.

Det finnes en del råd man kan prøve for å holde maur unna huset og noen. Disse billene kan legge eggene sine i de små hullene inne i skapet . Biller og øvrige skadedyr bekæmpes bedst med aut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg