fredag den 16. maj 2014

Håndliste til trappe

Vi har din nye håndliste i Træ eller Rustfrit stål, med Fri Fragt. Beregn pris, design og bestil med det samme! God kvalitet til den rigtige pris. Kravet kan opfyldes ve at opsætte håndlister i begge sider af trapper.


Smalle trapper kan forsynes med håndliste i kun én side, når afstanden . Bent Jensen leverer håndlister i enhver træsort.

Med udgangspunkt i din produktionstegning leverer vi den optimale løsning i enhver . Et gelænder skal sikre, at du ikke falder ned fra en trappe , altan eller. I beboelsesbygninger kan trapper forsynes med håndliste i kun en side, . Her finder du et udvalg af SILVANs trapper , loftstrapper, tilbehør m. VIDEO: En trappe uden et gelænder kan være en sikkerhedsrisiko. Jeg skal til at bygge en trappe. Det eneste jeg ikke lige kan finde ud af, er at lave håndlisten , som skal svinge 180grader rundt, samt ca 45.


Ofte profileret på tværs (drejet) eller på langs. Med balustre og håndlister fra Københavns Listefabrik kan du fremstille et flot rækværk (gelænder) til din trappe.

Trin, Stålplade for betontrin. Overflade stål, Varmgalvaniseret . Håndliste , Profileret mahogni. Denne løsning dækker alt lige fra den galvaniserede industrispindeltrappe til den pulverlakerede interiør spindeltrappe med rustfri håndliste og trætrin. I bygningsreglementet er der regler for, hvordan værn og håndlister skal være, så de opfylder kravene for gelændere. Højden på værn og rækværk bør være . Find fine brugt trapper , balustre, gelændere og håndlister ! Vi har ligeløbs- og spindeltrapper, jerntrapper, rækværk og balustre.


Tjek vores trapper på vores . Sceptre: 30x30xfirkantrør. Trapper i fælles adgangsveje skal have en hældning (grund og stigning), der gør dem lette og . Hvidmalet ¼ svingstrappe med buet vange og håndliste i sving, trin og håndliste i klarla- keret egetræ. Tag et kig i vores trappe galleri og find inspiration til din nye trappe ! Elegant løsning med håndliste i et forløb uden afbrydelse af stolper. Her udført som hvidmalet trappe med trin, toppe og håndliste i hvidolieret Eg.


Gelænder i trappen er type TT 2V og balkongelænder . Eksklusiv trappe med svævende glastrin og håndliste i rustfrit stål til privat villa ved Aarhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg