mandag den 26. maj 2014

Græskar frugt eller grøntsag

Det er store én- eller flerårige urteagtige planter med klatretråde. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal til at putte agurk i desserten eller hælde brun. Og da græskar går under kategorien frugt , er squash det derfor også.


Botanisk set er mange grøntsager dog frugter , f. Folk diskuterer ofte, om en vare er en frugt eller en grøntsag.

Planterne kommer oprindelig fra det tropiske og subtropiske Amerika. Som regel er det plantens anvendelse i vores ma der bestemmer, om vi betragter den som frugt eller. Men det er ikke alene traditioner, der har betydning for måden, hvorpå vi opfatter en grøntsag eller en frugt. Biologerne har nemlig en række . Champignon er hverken en frugt eller grøntsag. Græskar er verdens største bær, med en verdensrekord på ikke.


Græskar Op til halloween, koster et frisk græskar typisk – kr. Dette er ikke historien om selve græskarret, eller om hvorvidt det er en frugt eller en grøntsag.

Søgning på “ græskar ” i Den Danske Ordbog. Røde græskar ” eller Hokkaido er en speciel græskarvarietet af japansk . Den grønne agurkelignende squash er i virkeligheden umodne frugter af gra. Grøntsager fra squashfamilien, det vil sige græskar , squash og agurker, kan i . De smukke orange eller grønne græskar er så dekorative, at det kan være svært. Kan man spise skrællen på et græskar ? Hvad med toppen af en porre, bladene på blomkålshovedet eller stilken på en peberfrugt?


Her får du eksempler på grøntsager og frugt , hvis skræl du kan benytte i . Messaud havde ogsaa en Have, eller maaske rettere betegnet en Jordlod. Der dyrkede han Familiens Grøntsager , og det hed sig, at ingen Græskar eller Meloner bar saa mange Frugter som Messauds. Når man vil tage frø af græskar , squash og agurker er det vigtigt, at de er godt. Vil man tage frø af en squashplante, skal man lade en eller flere frugter vokse til . Skær tomat og tilføje til grøntsager sammen med kokos fløde og citronsaft. Hvis du tilføjer kartofler eller græskar , sætte det i, inden kødet som dem kan tage et.


Inden du begynder at tilberede en lækker ret med græskar eller squash, bør du. Græskar vokser let, hurtigt og så godt som i alle frugtbare jorde.

De virker som tropiske grønne planter med changerende kulører og kunstfærdigt formede frugter. Det er ikke muligt at købe eller forudbestille frø af denne plante i øjeblikket ! Dyrkning af egne frugter eller grøntsager behøves ikke tage meget plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg