fredag den 23. maj 2014

Havemand timepris

Søges havemand eller gartner? Beregn pris på havearbejde her. Lægning af fliser Hele Danmark, Danmark Haveservice til fast lav pris pr.


Fast havemand til havearbejde til markedets skarpeste pris. Med haveservice aftale fremstår haven pæn året rundt.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad en fornuftig timepris bør. Græsslåning med plæneklipper, . Ved større arealer laver vi gerne et tilbud og evt. Håndværkerfradrag - Hele beløbet ved vedligehold i haven er fradragsberettiget,.


Aftalte, at timepris skulle være 1kr. Havemand søges til have i Viborg. Startede med at klippe hæk, hvilket varede timer.

Opkrævede 8kr - angiveligt, fordi det var mere besværligt at klippe . Vi bruges ofte på timeløn men giver også gerne tilbud (fast pris ) eller overslag ( prisinterval) hvis opgaven tillader det. Vejledende timepris for havearbejde, herunder lugning, rensning af fliser, kultivering og græsslåning mm. Flink ærlig havemand fra århus. Køres der med trailer beregnes pr. Vestsjællan Høng, Slagelse, Kalundborg,.


Anders And og den kødædende plante, Album nr. Gem og download nedenstående. Vi dækker hele Aarhus og omegn. Kontakt os allerede i dag på tlf.


Omlægning af eksisterende terasse eller stier til meget favorabel pris per m2. Hvad enten I ønsker en havemand , der kan hjælpe jer med at den ugentlige . Som din professionelle havemand har vi mange års erfaring med haveservice. Vi ve at haven danner et rum for familiens udeliv og ikke mindst for børnenes . Din handyman, anlægsgartner og havemand i østjylland.


Vi har en fast lav timepris på kun 3kr inklusiv moms.

Casper gjorde et flot stykke arbejde. Lone Egebjerg Nielsen, Holsted. Super service, hurtig ekspedition og fint arbejde til fornuftig pris , . Søger du en kompetent havemand , der kan give et godt tilbud på haveservice, ser vi frem til at høre fra dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg