mandag den 12. maj 2014

Effektivt middel mod borebiller

Brug altid et middel som er godkendt af Miljøstyrelsen mod borebiller. Så er man sikker på midlet både er virkningsfuldt og at det lever op til lovens miljøkrav Hos . I trælasten kan købes et middel mod borebiller , som hedder boracol (borakol). Har jeg husbuk eller borebiller og hvad gør jeg?


Det kræver hverken meget arbejde, eller store . Borebiller Vi bor i et parcelhus, hvor et af vores rum er anvendt som.

Der er spor efter borebiller i de fleste ældre huse, men borebillen lever også udendørs. Petroleum er et meget anvendt middel mod borebiller. Det er ikke specielt effektivt , med mindre man ligefrem kan drukne larverne i det, . Sådan bekæmper du borebiller , husbukke og splintvedsbiller.


Der er tale om et effektivt godkendt præparat, der kræver, at man ikke. Endelig så er det vigtigt, at der anvendes et korrekt middel mod borebiller , der. PROTOX Insekt anvendes mod insekter i træværk - som f. Jeg har borebiller i spærrene på mit uudnyttede loft.


Beskrivelsen ligner desværre et alvorligt angreb af borebiller , som skal hurtigst.

Vi er eksperter i bekæmpelse af borebiller i al slags træ og i alle hustyper. Vi bruger et miljøgodkendt, professionelt middel til behandling af borebiller. Også derfor kan vi effektivt få bugt med billerne. Vi udfører behandling mod borebiller og bekæmper dem for private og i offentlige.


Gori har et middel mod borebiller. Tidligere hed det Gori 22- men tror det har fået en anden benævnelse. En simpelt middel mod borebiller kan altså være øget opmærksomhed. Fordi borebillen har vinger, kan den nemt og effektivt flygte, hvis den føler sig truet.


Protox Insekt er et meget effektivt middel , der kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe. Eksempelvis kan man udforme konstruktionen, så man skærmer træet mod sol og regn og. Man skal derfor være opmærksom på ikke at bruge et sådant middel på for . Forebyggende og langtidsvirkende middel mod alle krybende og flyvende insekter.


Trænger effektivt ned i revner og sprækker, og der kan påregnes en god . ProtoxInsekt er et professionelt middel til at forebygge og bekæmpe angreb af insekter i. Kan også anvendes til behandling af borebiller i gamle møbler. Bayer Insektspray - Mod insekter. Protect Garden Ukrudtsmiddel - Trim mod Mos kg.


Der findes et effektivt og miljøvenligt middel mod alle snegle.

Døjer du med insekter og andre kryb? Vi fører en bred vifte af insekt- og skadedyrsbekæmpelsesprodukter online.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg