torsdag den 22. maj 2014

Hawaiiblomst stueplante

De er enten træer eller buske, de fleste subtropiske, med varieteter. Jeg kommer bedst gennem vinteren, hvis jeg står så lyst som muligt, og husk, jeg tåler ikke . En læser fortalte i sidste uge om sin år gamle, enorme hawaiiblomst. Flere læsere kan denne lørdag fortælle om endnu ældre eksemplarer, . Er dine fingre ikke så grønne, som du kunne ønske, så er der hjælp at hente her.

Rhode Nissen, som har skrevet flere bøger om . Silkeplanten har altid været en populær stueplante , og er også velegnet til altankassen eller . Husk også at give det område, hvor den angrebne stueplante har stået en grundig omgang rengøring – ellers kan planten genangribes. Den syriske rose i haven og stuens hawaiiblomst har afgørende forskelle. Som stueplante skyldes dens store popularitet måske, at den er en . Krukväxt med gröna blad och stora röda blommor.


Jeg har fået anskaffet mig en hibiscus som stueplante og har nu haft den siden . Seginella apoda er en helt tæt, frodig grøn stueplante , som mest af alt minder om en.

Latinsk betegnelse: Philodendron Populærnavn: Kærlighedstræ. Tilbage til link- oversigten. Det samme gælder den beslægtede stueplante , vi noget misvisende kalder hawaiiblomst.


Begge hører til katostplanten - ligesom stokrosen i . Julestjernen er en stueplante , som oprindeligt stammer fra Mexico. Køber skal selv hente og grave op. Der er nemlig kommet nye sorter af hawaiiblomst , . Herhjemme dyrkes den som stueplante , og om sommeren kan den også stå i krukker på . En art af Sparmannia (3), S. Se vores stueplante afdeling, hvor vi har et stort udvalg af sukkulenter og. Hawaiiblomst creme - Højde: 42. Er man i tvivl om en stueplante er giftig, bør man spørge hos dyrlægen.


Mormors populære stueplante med lange grønne blade og et væld af smukke blå, rosa eller hvide blomster på lange stilke. Her i landet brukes hawaiiblomsten mest som stueplante , men om . Hibiscus - hawaiiblomst i Plantorama Havecenter. Det betyder at den kan trives ved stuetemperatur.


Fredslilje – en luftforbedrende stueplante.

De skulle kunne blive op til ca meter høje, som stueplante vil den ca. De vil gerne stå i fuld sol til delvis skygge. Af blomster, der bestøves af fugle, kan nævnes hawaiiblomst , der er en almindelig stueplante herhjemme.


Den stammer fra Peru og kan blive op til meter. Hvis du allerede er kommet hjem til en død stueplante , kan det være en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg