onsdag den 28. maj 2014

Sækkevogn sammenklappelig

Se det store udvalg af sækkevogne på harald-nyborg. Vi forhandler sækkevogne i topkvalitet online - Køb sækkevogne hos Harald Nyborg med hurtig . Klik her og find den bedste pris nu! Universalværktøj hos thansen. På DBA finder du altid et godt tilbud på .

Ravendo aluminium sækkevogn , sammenklappelig. Nem at håndtere og fylder minimalt. Fremstillet i aluminiums- og stålrør. Du kan også se billeder og læse anmeldelser af dem alle. Se hele vores udvalg i robuste sækkevogne her.


Sækkevogn og lagervogn til mange forskellige formål. SÆKKEVOGN SAMMENKLAPPELIG ALU 1KG. Bagagevogn, sammenklappelig.

Let og smidig men robust sækkevogn i aluminium. Klappes nemt sammen, således at den er nem at transportere og opbevare. Med en god sækkevogn flytter du legende let og uden at ødelægge ryggen. Søger du sækkevogn sammenklappelig ? Sammenklappelig letvægts sækkevogn til lettere gods . Find sammenklappelig sækkevogn i alu og sækkevogne til lave priser online hos DD.


Belastning på 125kg, måler 490x4mm. Kompakt sækkevogn med en lastekapacitet på 1kg. Monteret med massive gummihjul, Perfekt til montørbilen. Løfter 1kg og vejer kg. God kvalitet til lave priser.


Varo sammenklappelig sækkevogn alu kg. Kan klappes sammen for minimal opbevaring. TS6er en handy, sammenklappelig sækkevogn fra Wolfcraft. Den er let at transportere på grund af dens lave vægt og lette foldemulighed.


Med denne Twinco Trade- sækkevogn er det ikke længere besværligt at transportere gods fra ét sted til et andet. Vognen er fremstillet af aluminium i høj kvalitet .

Vi tilbyder sækkevogne til de fleste formål. Her finder du et bredt udvalg af sækkevogne i aluminium.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg