onsdag den 26. august 2015

Rengøring af polyrattan havemøbler

Havemøbler i forskellige materialer har meget forskellig holdbarhe. Til rengøring og beskyttelse af havemøbler og hegn i polyrattan og plast. Vi har udviklet et praktisk sæt plejemidler på spray til pleje og vedligeholdelse af moderne havemøbler af nonwoo plast og polyrattan. Polyrattan Rens fjerner smuds og fedt.


Rengøring af polyrattan - havemøbler.

Rattan er et naturligt materiale, som er meget brugt til havemøbler. Få dine havemøbler til at holde i mange år. Har du havemøbler i polyrattan, som er et kunstigt flettet materiale af plast, så har du det nemt.


Se guiden til vedligeholdelse af nonwood og polyrattan -møbler. Se alle nonwood- havemøbler. Gode råd om valg, rengøring og vedligeholdelse af havemøbler.


Uanset om du vælger plastik, polyrattan eller træhavemøbler kan du finde information her. Her er en række tips til vedligeholdelse af havemøbler af træ.

Grønne plamager af alger klæder ikke dine havemøbler. Hvad værre er, så indbyder alger på havemøbler ikke lige frem til ophold på terrassen. Efter rengøring kan møblerne behandles med en polyrattan -protect, der giver en smudsafvisende overflade.


Protecten sprayes blot på de rengjorte havemøbler. Det syntetiske plasttræ polywood er som skabt til havemøbler. Få inspiration til valget af havemøbler. Tillykke med dine nye Outrium havemøbler ! Køb Guardian poly wash til rengøring af møbler i polywood. Skal du have sommerklar havemøbler , bør de have en ordentlig omgang.


Den almindelige rengøring klarer du med vand og sæbe. Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og kræver derfor ikke anden rengøring. Reservedele til Modena havestol i polyrattan flet - udgået model. Pleje af havemøbler i træ består af rengøring og en gang træolie gerne to gange om året.


Stellet på kurve- og fletmøblerne lavet af rattan og peddigrør er lakeret med en stærk halvmat lak, der ikke kræver vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Dette produkt er effektivt, antistatisk klar-til-brug produkt til rengøring af hegn, havemøbler m. Til fjernelse af pletter, olie, fedt og støv.

Klik her og find den bedste pris nu! Borup Havemøbelrens anvendes til afrensning og rengøring af havemøbler af polyrattan , parasolfødder af plast eller andet plastmateriale, der har stået . Produktet er et miljøvenligt rengøringsmiddel, der effektivt, og med . Vedligeholdelse og rengøring af rattan -møbler. Stort udvalg i fiberbeton havemøbler.


Ingen vedligeholdelse ud over en spand vand og sæbe til rengøring. Se vores store udvalg til nedsatte priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg