torsdag den 13. august 2015

Ombetrækning af sofa pris

Vi ve at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel – og med udgangspunkt i den erfaring, som vi har med møbelpolstring og priser. Hvad koster en ombetrækning ? Det er et spørgsmål vi tit får i butikken og det kan være meget vanskeligt at svare præcist på, ud fra en mundtlig beskrivelse af . Djurs Special Systue tilbyder ompolstring og af alle typer møbler til en yderst konkurrencedygtig pris. En gammel sofa eller en antik lænestol kan hurtigt få . Vi tilbyder hos Hyndeskrædderen at lave ombetrækninger til alle slags møbler på bestilling.

Jeg vil høre om nogle har erfaring med ombetrækning af sofa ? Ompolstring og ombetrækning af alle slags møbler, både de moderne og de. Så har vi mulighed for at ombetrække alt fra sofaer , lænestole, skamler med mere. Jydsk Møbelværk og hør nærmere om muligheder og priser. Tuareg sofa fra DePadova her ombetrukket med nyt aftageligt betræk i stof Field fv. Dux Playboy hjørnesofa - før ombetrækning.


Hej alle Jeg går med tanken om at ombetrække min sofa selv med noget gråt. Kvalitetshåndværk til en fair pris - altid fast pris iht. Vort speciale er møbelpolstring og monteringsopgaver af møbler, hynder, både, campingvogne mm.

Vi har stoffer og læder fra alverdens leverandører. Jeg tror, at det er bedre at fortsætte jagten efter de . Ombetrækning af møbler udføres professionelt og til rimelige priser , ombetrækning af stole læder. Der er rigtig mange der har efterspurgt tips og tricks til møbelpolstring, for hey, ved en almindelig spisebordsstol som den nedenunder, er der . Samtidig bliver det en leg at gå på loppemarkeder, hvor du kan finde antikke stole, som bare kræver en kærlig ompolstring. Læs også: Design dit eget mønster.


Pust liv i de gamle møbler eller giv de nye møbler en ompolstring så de. Priser kan variere alt afhængigt af opgavens størrelse og omfang. Stort udvalg af Ombetrækning til billige priser. Laboremus, Viborg, Købt ved Lindegaard Poulsen Odense. De klassiske 3og 2sofaer har også været Erik Jørgensens varemærker og . Vi udfører polstreropgaver for både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner.


Vi leverer kvalitetsarbejde med . Restaurering og ombetrækning af alle slags møbler. Wegner sofa model GE 236-ombetrukket m. Men efter kort tids brug buler skindet. Jeg har ombetrukket sædet på en stol med skind.


Som møbelpolster har vi mange års erfaring i ombetrækning og istandsættelse af møbler, og har altid et stort sortiment af . Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet.

Og kan ompolstring af møbler altid betale sig? Eksperten fortæller, hvad du bør vide om .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg