fredag den 7. august 2015

Blomster der dufter meget

Hører du også til dem, der elsker blomster lige så meget for deres duft som deres udseende? Så er her blomster , der vil gøre dig salig. Et særligt område i haven med fokus på planter, der dufter , kan give.


Planter med duftende blomster. Vellugtende Pibeved eller Uægte Jasmin (med masser af sorter: de med enkle blomster dufter tit af mest), .

Arkiveret i Havens blomster. Jeg synes, det er meget meget vigtigt, at en have har så mange vel- dufte som muligt. En dufthave bør varieres, så der er dufte hele året. Blomsterne er hvide og dufter meget kraftigt, med en rigtig dejlig duft, nogle får ondt i hovedet af den. De blomstre normalt i maj - juni, med de kan blomstre hele.


Der er noget meget sensuelt ved at gå rundt i sin have en varm. Det er også værd at huske på, at det ikke kun er blomster, der dufter - på . En læser undrer sig over buketten af kaprifolier i stuen, som dufter kraftigere,.

Nicotiana har desuden meget lange blomster , som bier ikke kan . Duften kan være meget intens. Nanhoe Purple er til gengæld meget svag, men dufter godt, mens . Placér de duftende blomster strategiske steder og få ekstra meget. Den uægte jasmin er både køn at kigge på, og så dufter den fortryllende.


I deres eget bed – med et areal på én til to kvadratmeter – kan de eksperimentere , så meget de orker og passe deres yndlingsplanter. Natviol er en høj og prægtig plante med massevis af meget smukke blomster i violette, lilla og hvide nuancer. Er det min erindring, der spiller mig et puds, eller dufter blomster virkelig mindre.


De udsprungne blomster dufter helt fantastisk hen under aften og nat. Kræver meget vand og gødning. Ved hjælp af forskellige planter kan din terrasse eller altan blive en frodig og velduftende oase,. Duft til blomsterne, og udvælg de sorter, der dufter kraftigst. Men i juli kom de første blomster , og da skete det.


Derfor får du næsten altid duften med som en bonus, når du planter en have, og det kræver ikke meget. Mange af havens planter dufter. Men selvom blomsterne dufter skønt, skal du skal huske på, at hele planten er giftig.

Roser er jo vidunderlige, når de står der og ”praler” af deres blomster. Den er ganske hårdfør og meget blomsterrig. Dens fyldte blomster dufter dog kun ganske lidt, men den er smuk med blanke blade og flotte mørkerøde blomster. Nye latyrussorter med store bølgende blomster dufter ikke i nær samme grad som historiske . Blomsten dufter sødt og har hvi- de kronblade, mm i diameter. De gule blomster dufter kraftigt og sidder i en meget lang klase.


Der er en særlig lille kategori af blomsteré som ligger mit hjerte meget næré og. Bdorangegule farverÉ Bladene dufter. Hvor mange blomster , der kommer, er meget forskelligt, men man kan være.


En meget stor geranie med mørkegrønne blade, og store lyserøde blomster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg