fredag den 14. august 2015

Kellfri brugt

Annoncer med Kellfri på DBA. Stort udvalg af Kellfri til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb let prisstærke redskaber og maskiner online.


For alle som driver land- og skovbrug, har heste, traktor eller Atv. Kontakt sælgeren af Kellfri græsslåmaskiner direkte. Klik på et billede eller en model for at se flere detaljer.


Køb og sælg brugte landbrugstrailere på Mascus. Find Kellfri på GulogGratis. Vi har annoncer under landbrugsmateriel for kellfri salg fra Bilzonen. Et rækkes Kellfri kartoffeloptager sælges. Firmaet Kellfri er med på Agromek for anden gang i deres korte historie i Danmark.


Denne gang introducerer de deres egenproducerede . Alt virker, dog har problemer med lyset. Køb brugte Bugserede redskaber til de bedste priser fra traktorpool. Kellfri 27-DC tipvogn til havetraktor, Fin brugt Kellfri tipvogn sælges, da den ikke bliver brugt. MÆRKE: Kellfri MODEL: 27-DC (410KG Dump Cart).


Brugte landbrugsmaskiner (traktor, mejetærsker, vogne mv.). Hej Claus Jeg købte for nogle år siden en brugt. JF skivehøster for ca 120kr. Jeg tror, det er den samme, som Kellfri producerer i dag. Bosch Vinkelsliber ubrugt + Ca 2Flabskiver ( let brugte ) + Diamantskiver nye, palle.


Brændekløver Kellfri VK 7Årg 200 til Mont på traktor med 3-punkt . BILLEDE 29: Halmen bliver både brugt til at ligge i og til at æde af. Case-IH Case Construction Kverneland Kramp Gehl Bell-Add More Maskiner Jonsered Kubota. Kellfri brugt , Kellfri brakpudser, Egholm maskiner brugt, Brugt båndsav til salg, Montana brugt salg, Brugt skurvogn til salg, Brugt wheel horse til salg, Brugt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg