onsdag den 19. august 2015

Skridsikker dæksmaling

Skridsikker dæksmaling i fremragende kvalitet. Prøv den store succes fra New Zealand. Kiwigrip er en revolutionerende, ikke-giftig, holdbar og skridsikker belægning. Dæksmaling der danner en skridsikker , vandtæt og lyddæmpende overflade.


Non Slip Deck Coating er en hurtigtørrende, skridsikker mellem- eller . Halvblank, akrylbaseret og hurtigtørrende maling, der indeholder korn, der giver en skridsikker overflade.

Bestandig mod van olie og sollys. HEMPEL ANTI-SLIP PERLER små hule glaspperler kan tilsættes til alle typer maling til dæk og andre overflader, hvor en skridsikker overflade ønskes. Revolutionerende skridsikker dæksmaling En dæksmaling som er ekstremt skridsikker, og samtidig behagelig at gå på For bedste resultat påføres malingen. Hempels Decolay - som er en dæksmaling , der giver en skridsikker , vandtæt og lyddæmpende overflade - er også en mulighed. KiwiGrip har en behagelig konsistens og giver skridsikker overflade.


Ved at variere måden hvorpå man påfører produktet, kan overfladen ændres fra fin til grov. Hempel anti-slip pearls er små hule glasperler der kan blandes i alle typer maling til dæk og andre overflader, hvor en skridsikker overflade ønskes. Er velegnet til penselpåføring, og er modstandsdygtig overfor vejr, sollys, saltvand og spild af mineralsk olie.

Indeholder fine korn, som giver en skridsikker finish. KiwiGrip er en meget holdbar og skridsikker en-komponent dæksmaling. Vandbaseret, lugtfri på akrylbasis.


Få en skridsikker gang på dækket. Bruges især til dæk og gang flader hvor man ønsker en skridsikker overflade. Anbefalet grundmaling til komponent maling. HVID PERFECTION GRUNDMALING. Kan bruges både som primer og dæksmaling.


Giver sammen med Kiwigrip dæksmaling et flot skridsikkert mønster på dit dæk eller hvor man ellers ønsker en skridsikker. Bemærk at farverne på dette kort af tryktekniske årsager ikke matcher 1 med det endelige produkt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Finish - Beige Maling.


Klik her og find den bedste pris nu! KiwiGrip skridsikker dæksmaling samt Scrubbis Groovy skrogbørste. Vi har selvfølgelig også vores produkter Epifanes yacht coatings, West System epoxy, TDS . Interdeck Til dæk og dørk af alle materialer.


Mikkel er ferm til at rulle topcoat på med fortykningsmiddel, og resultatet er rigtigt godt, skal du selv, kan du bruge skridsikker dæksmaling. Til brug udvendigt og indvendigt over vandlinien. Velegnet til træ, metal og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg