onsdag den 26. august 2015

Sprøjtemiddel mod bladlus

Brug godkendt insektsæbe eller sprøjtemiddel - dog ikke i fuld sol, da det kan skade. Hjemmelavet insektsæbe - sådan slipper du af med bladlus minkøkkenhave. Nem og hurtig insekt gift mod thrips, bladbiller, lus i planter udendørs, bladlus indendørs m. Læs om InsektFri Spruzit her.


Det er de grønne bladlus , som netop nu invaderer blandt andet roser,.

Du kan købe færdige giftblandinger og sprøjtemiddel på planteskolen og i . Udtræk af brændenælder er effektivt mod blandt andre kålorm og bladlus. Bryder du dig heller ikke om at sprøjte dine planter til med udkrudtsmidler? Lene Tvedegaard har selv opdaget et lille ekstra tip mod bladlus i . Så er her en opskrift på et hjemmelavet middel mod bladlus - med . Myrerene soignerer og beskytter bladlusene mod dens fjender og deres . Insektsæbe er nyttig til bekæmpelse af f.

De angrebne plantedele sprøjtes grundigt. Mange køber sig fattige i insektsæber til at bekæmpe forskellige bladlus , trips, spindemider mv. Igen en svækket plante der nemt bliver angrebet, af bladlus eller meldug. Hvis dine roser er skæmmet af små grønne bladlus , er du ikke alene.


For vejret har begunstiget de små kryb. For at roserne kan nå at være med til denne bedste blomstringsperiode bør de beskyttes mod skadedyr som bladlus. Ved angreb af kornbladbiller tilsættes et pyrethroi f. Må ikke anvendes mod andre skadevoldere og ikke i højere doseringer end de i. Godkendelse af Karate WG til mindre anvendelse mod bladlus og . Det er muligt helt at stoppe brugen af sprøjtegifte mod insekter (trips, mellus ( hvide fluer) og spindemider) i. Jeg kunne ikke drømme om at sprøjte mod bladlus. Sidste uge havde en del af mine roser mange bladlus, igår havde de ingen, mejserne, der . Bladlusgalmyg: kan udsættes mod bladlus.


Sort sæbe rengør planterne og beskytter mod lus og andet utøj. Sort Marseille sæbe i sprayflaske er allerede opløst, så lige til at gå til mod bladlus og andet utøj.

Fjern alle de blade, der er angrebet og sprøjt med et middel mod skadelige insekter. Mine chilier er frygtelig plaget af bladlus , og de hærger bladene fuldstændig. Bagefter giver man Baymat Ultra, som er et svampemiddel mod blandt andet rust og . Der findes et sprøjtemiddel der er lavet på krysantemumblomsten det. Et andet er opvaskemiddel, der bl.


Vandet skulle fungere som et glimrende sprøjtemiddel mod myrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg