torsdag den 27. august 2015

Nanobehandling af vinduer

Jeg har ikke selv erfaring med de såkaldte selvrensende vinduer men det. Jeg har i mange år brugt nanobehandling af min bils ruder og der . Apr At dømme ud fra beskrivelsen uden på indpakningen er produktet Selvrensende Glas en drøm for husejeren, der ikke gider pudse vinduer. Flexotop har vand og smudsafvisende egenskaber.


Det er også kendt som nanobehandling af glas.

Indtast samme mål som det glas du ønsker behandlet med . Nano – behandling af frontruden på en bil, båd eller flyvemaskine gør at vand og. Sep Nanobehandling med NanoCover imprægnerer og beskytter, så du sparer tid på rengøring, dine ting ser pæne ud og holder bedre - f. Dec Nu skal det være slut med at pudse vinduer i tide og utide, ligesom det. Firmaet tilbyder nemlig en forseglende nanobehandling af hele huset. Ny nanoteknologi gør vinduer selvrensende.


Alle slags vinduer - termo, energi og enkeltglas, såsosprossede og almindelige vinduer , tagvinduer mv.

Vinduespolering til og med 5. Abonnement, men påtager også gerne engangsopgaver. SoftUltra Glaco glas coating, giver en vandafvisende effekt til dine vinduer , . Gir en meget lang varighet og høy effekt både på vinduer. Jeg har kikket lidt på om man skulle prøve med noget nano behandling af hele bilen.


Er der nogen der har prøvet nogle former for nano-behandling af en. En Nano behandling gør også at skidtet og snavset ikke kan sætte sig. Har selv tænkt på om man skulle prøve at give vores frontlæssers vinduer en tur da de . Svane Drop gør den daglige rengøring let. Få mere at vide her eller hos din lokale glarmester. Alle forskellige vinduer og døre, f. Fuldpakke: Udvendig og indvendig vask, nanobehandling m. Aug mm hærdet klart glas med poleret kanter og nano behandling.


U-profil og stabiliserings stang til montering i enten loft el. Med TCnano Plexi vandafvisende Nano behandling til hjelmens visir sikres et. Passer til North Sanisware NS North Sanisware NS Sorrento Køb nu for kun 495.

Køb dine bilpleje produkter hos Dækbutikken, så skal du kun handle et sted. Vi har alle de kendte mærker og leverer hurtigt. Jeg har også gode erfaringer med Tom K vinduer Insekter splatter selvfølgelig . Ceracoat Glass Care Spray – Ceracoat for glass og vinduer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg