fredag den 28. august 2015

Melon frø

Jeg undrer mig over, at melonfrø er så dyre – vi gav kr for en pose netmelonfrø , der indeholdt frø ! Derfor vil jeg gerne vide: Hvis man køber en melon , kan . Salg af Melon frø - Honning melon frø - Netmelon frø - Cucumis melon frø. Her ser du vores udvalg af Meloner, Honning melon og Net melon. Endelig en melon , som vitterligt kan nå at modne her i det danske klima. Emir netmeloner dyrkes med lethed i Danmark og får søde små meloner med orange .

Ananas Honningmelon ”Ananas” kaldes også den almindelig honningmelon. Gul frugt sød og saftig Med høj sukker indhold. Galia melon frø Er sød og saftig. Frugtkødet er lysegrønt eller gulgrønt.


Er velegnet i alle typer salater, eller kan spises naturel. Grøn Ananas” er en ny sort med Gullig frugt kø der smager sødt. Den er som en almindelig Ananas melon , saftig og med et højt sukker indhold. En af de fineste og bedste Cantaloupe Melon sorter.


Næsten kuglerunde frugter med nettet skind.

De kan komme til at veje op til 1. Denne melon er dyrket i det sydlige Frankrig og har en fantastisk lækker smag og dejlig sødme. Så dine frø i marts-maj måned og sørg for at de får masse lys. Med en smag lig agurk, melon og citrus er den ideel som snack og til salater.


Dyrkning: Forkultiver frø i fugtig jord i plastpotte i et minidrivhus i marts-april. Vandmelon, Sugar Baby Plantefrø. Latinsk navn: Citrullus lanatus.


En fantastisk sort, set på mange europæiske markeder, Planten producerer store ovale, let nettede, 2. Kraftige planter, der producerer duftende, søde, velsmagende frugter med appelsinagtige frugter, . Delikat melon til drivhus og bænk. Kraftigt voksende sort, giver runde frugter, der modner tidligt. Trives i porøs, næringsrig jord. Melon Emir er en tidlig sort, der udvikler ovale frugter med sødtsmagende orange frugtkød.


Kraftigvoksende sort, gir runde frukter som modnes tidlig. Varenummer ( SKU): frø Varekategori: Drivhuset. De økologiske frø til drivhuset og . Produkter i Agurk og melon. Cucumis melo Antall frø : stk Såtid: Mars–april Høstetid: August–september Vokseplass: Sol Plantedel: Frukt Bruksområde: Frisk konsum, salat og dessert De.


Order and buy Melon frø , at attractive price is possible through our online catalog.

VARME Tidligere var melon , Cucumis melo, kun til drivbænk og drivhus, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg