fredag den 14. august 2015

Kalvesteg opskrift

Gammeldags kalvesteg med ovngrønsager. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Langtidsstegt kalvekød med waldorfsalat og skysauce. En klassiker der aldrig går af mode.


Det smager bare forrygende godt.

Bliv retro-kok med voresmad. Perfekt til gæster når der skal skrues op for charmen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre kalvekød.


Se her hvordan du tilbereder en grydestegt kalvesteg. Her kan du se hvordan du tilbereder en virkelig god kalvesteg. Kalvesteg med svampeflødesovs. Læg stegen i et ovnfast fa hæld hvidvin over, og sæt fadet i en kold ovn ved .

Kødet er fryse-egnet kalvetyndsteg eller -tyksteg (ca. 7g) spsk smør og spsk olivenolie salt og friskkværnet . Kan være en kold rest fra en . Kold kalvesteg gør ethvert frokostbord bedre. Stegen kan tilmed tilberedes dagen før. Lækkert kød og velsmagende sauce til aftensmaden.


Lær at tilberede en lækker og billig kalvesteg. Fransk kalvesteg med portvinssauce. Opskrifter og tips med danske råvarer. Rôti de veau tout simplement. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhe da de modnes hurtigere.


Brun kalvegrydestegen på alle sider. Steg i utide får vi alt for lidt af. Det kan der heldigvis laves om på, for en lækker lille steg er stor forkælelse.


Den dejlige svampestuvning, kalvefileten og salaten gør en god ret. Ugens torsdagsopskrift er kalvesteg med nye grøntsager og ricottacreme. Løg og gulerødder skæres i mindre .

David laver en herlig sommerret med røget skinke og kalvesteg , som viser sig at være ligeså tyrolsk, som en japansk jodler. Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin for at lave kalvesteg. Prøv denne lækre opskrift på grydestegt kalvesteg med artiskokker.


Med din Multifry maskine kan du let lave kalvesteg , der smager fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg