tirsdag den 18. august 2015

Ny affaldssortering aalborg

Annonce Den opmærksomme borger i Aalborg Kommune har måske opdaget, at der den sidste tid er kommet en helt del nye containere rundt . Her finder du informationer sorteringsguide, affaldsordninger, farligt affald , papir, glas og dåser samt genbrugspladser. Læs mere om, hvordan du sorterer affald , bestiller ekstra afhentning, kommer af med affaldet og hvornår genbrugspladsen har åbent. Store, sorte plasticcontainere til skrald hober sig op på fortovene.


Og afhentning af affald udsættes i op til flere uger, når bare en enkelt beboer i . Men i Aalborg er der ingen undskyldning for ikke at rydde op efter sig selv.

Ekstremsvømmer giver ikke op: Forsøger at finde en ny følgebåd. Der er nye containere på vej til indbyggerne i Aalborg Kommune. Hvert år smider hver enkelt borger i Aalborg Kommune 6kg affald. Det giver i høj grad mening at sortere sit affald til genanvendelse, både økonomisk og miljømæssigt.


Aalborg Byråd indstillet et år gammelt forsøg med affaldssortering. Ny start i Nyborg efter sygdoFlot comeback af Kim Larsen. Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i kommunen. Derfor starter Aalborg Renovation nu en affaldssortering i hele.


Vi skal blive bedre til at tænke os om – og anderledes – så vi kan få det maksimale ud af det affald , vi smider u og i stedet genbruge det til nye.

Hvad koster det at få afhentet sit affald ? Du skal dog selv betale for en ny affaldsbeholder, hvis den forsvinder eller går i stykker. Sådan har mantraet for sortering af affald lydt i Aalborg kommune i de seneste knap to år. Men det går ikke lige godt alle steder.


Emnet var: “ Aalborg uden affald ”. Det vi fra lokal side fik mulighed for, var at komme med forslag og meninger om design af de nye affalds- containere. Fra nu af vil affald blive afhentet hver . I forbindelse med overgangen til de nye containere, ændrer Aalborg Renovation også tømningsdagene. Vores nabokommuner Jammerbugt, Mariagerfjord og Aalborg har alle indført. Kommune en undersøgelse af borgernes holdning til sortering af affald. Det genanvendelige affald , som vi sorterer fra restaffaldet, gemmer på værdier og ressourcer, som kan omdannes til nye materieler og . NY ORDNING – AFFALDSSORTERING.


Dette er hjemmesiden for Affald og genbrug i Herning Kommune. Den type affald kommer du i din papirsæk eller container til restaffald. BK NORD har stået for tegning og projektering samt tilsyn under byggefasen. Aalborg Universitet er placeret som nummer i undersøgelse af bæredygtighed.


EU-udbu godkendelser samt indkøb og opførelse af det nye anlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg