fredag den 14. august 2015

Matteret vinduesglas

Matteret og andre former for uklart glas har mange anvendelsesmuligheder. Det kan både bruges udendørs, i vinduer eller indendørs, som . Matteret glas i vinduer og døre, også kendt som råglas, hjælper til at mindske indsynet gennem dine ruder. Velholdt vindue med smukt strukturglas.


Perfekt til badeværelset i sommerhuset.

På indersiden forsats som betjenes med paskvlllukning med æggegreb i . PRIVA-LITE er et lamineret aktivt glas , der indeholder krystaller, som ved hjælp af elektrisk strøm ensretter sig og dermed skifter glassets sig fra matteret til . Køb og salg af Matteret Glas i Vinduer og døre på DBA. Find nyt og brugt indenfor Vinduer og døre til billige priser på DBA. Decor-glas er translucent glas, der skærmer for indsyn.


Læs mere om mønstret og matteret glas til vinduer og døre. Rationel DECOR har mønstret eller materet vinduesglas, som gør ruden mindre gennemsigtig.

Det er den oplagte glastype til. Konfigurer selv din nye energi-termorude efter dine mål og ønsker til glas. Vi leverer hjem til dig på KUN uger - fragt kun 24- (efter netrabat). Klar glas fra Outline er alle med energiglas.


Foretrækkes glas med mønster, tilbyder vi ornamentglas. Se Outlines udvalg af klar - og ornamentglas her. Her kan du bestille almindeligt glas efter dine mål i diverse faconer til f. Rundt lamineret mat opal glas skåret på dine mål.


Trekantet glashylde i matteret opalt glas på mål. Alle kanter er pænt polerede, så de er rare at røre ved. Så er sandblæst matteret glas den rette løsning. Dette glas benyttes ligesom cotswold . Ornament glas bruges til at minimere muligheden for kunne se igennem ruden.


Her finder du forskellige typer af ornament glas både til døre og vinduer. Der kan vælges mellem forskellige designs: Satin, Pacific, Cotswol Carré og Mat Lam ( glas lamineret med en mat folie, der giver et sandblæst udseende).

Ampel med stel af bronze med matteret glas. Ampel af guldfarvet metal med matteret glas H. Derfor bruer glarmesteren det ofte. Når glas er sandblæst, får en den mat overflade, der gør det . Glasset til dine vinduer og døre, har forandret sig meget over årene.


Læs om de forskellige typer vinduesglas her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg