onsdag den 12. august 2015

Skridsikker maling til båd

Skridsikker maling , l. Både indvendigt og udvendigt over vandlinjen. Her finder du Havhøkerens udvalg af Multicoat fra Hempel. Deck Coating, som er en skridsikker tyk maling til din båd.


Andre forumemner med skridsikkert maling.

Jeg har malet min bund i båden med hempel topcoat gang og ladet det tørre . Jotun Anti-skid (Anti-skrid) Et granulat der tilsættes i det sidste lag maling , hvor man ønsker en skridsikker overflade. Er særdeles egnet på skibsdæk, trapper, . Hos Meripol får du masser af gode tilbud og rådgivning om glasfiber og maling. Få vores nyhedsbrev og få tips og råd til din båd , læs om nye produkter og vær med i konkurrencer. Danskerne vil på vandet - Risbjerg sælger én båd dagligt.


Kiwigrip er en revolutionerende, ikke-giftig, holdbar og skridsikker belægning til dit.

Bruges i alle malingstyper, hvor man ønsker en skridsikker overflade. Hempel Multi Coat er en 1-komponent, halvblank maling , som beskytter godt mod vand . Faste lave priser på kvalitets bådmaling fra Hempel. Fri fragt ved køb for minimum kr. Find din Hempel bådmaling online hos Baadmaling-online.


HEMPEL ANTI-SLIP PERLER små hule glaspperler kan tilsættes til alle typer maling til dæk og andre overflader, hvor en skridsikker overflade ønskes. Få en skridsikker gang på dækket. Overfladen i malingen indeholder granulat til skridsikring (ru overflade). Til inden- og udendørs brug over vandlininen.


Er tiden kommet til at din båd skal have genopfrisket malingen over vandlinien ? Bruges især til dæk og gang flader hvor man ønsker en skridsikker overflade. Husk at dækket skal have perler i malingen for at gøre det skridsikkert. Når du skal vælge maling ( og din båd er hvid på dæk og fribord) skal du . KiwiGrip har en behagelig konsistens og giver skridsikker overflade.


KiwiGrips skridsikre maling er perfekt til gør-det-selv projekter.

Over alt hvor der findes både , er vi tilstede for at skabe kontakter, løse problemer,. Vedligeholdelse af båden - Marine- og bådudstyr - Camping, Marine og fritid - thansen. Gør skibsdækket skridsikkert og undgå glid- og faldulykker ombord på skibet med walkway.


Maling med sand er en god skrid sikring, men skal vedligeholdes ofte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg