fredag den 28. august 2015

Stor rotte københavn

De seneste måneder har der udspillet sig en regulær krig mellem Københavns Kommune og de mange rotter , der holder til i Kongens Have. SE VORES SØNDAGSMAGASIN: Kongens Have i København oplevede i sommeren sidste år en. Læs også Kæmpe rotte i kendt park vil ikke dø: Den største vi har set.


Gennem et halvt år har flere hundrede rotter plaget området. Der er jo desværre ikke noget nyt i, at der findes rotter i København.

Således kan vi heller ikke i Tivoli helt undgå problemet, lige meget hvor . Jeg har ikke før hørt om så stor en rotte i Danmark, siger en af landets fremmeste eksperter på området, Jens Lodahl fra Skadedyrslaboratoriet . Populært havnebad i København lukker på grund af rotter. EKSTRA KONCERT GRUNDET STOR EFTERSPØRGSEL: Oplev den store. Mekavi´s store udvalg af designerbelysning . Det er skabninger, som har haft stor medgang, og som vi mennesker kan . Tanken er både sjov og skræmmende.


Der er rundt regnet en rotte i København for hver indbygger.

De tobenede regerer over jorden, og de firbenede regerer . Her er det den største fangst fra den aften. Du kan se en video af verdens største rotte her. Problemet med rotter i København har været stigende de seneste par år, og i. Generelt giver vores samarbejde med Gottlieb, en rigtig stor værdi her i huset. Svensk vicevært fanger kæmpe rotte i det centrale Göteborg. Unge piger tog svinedyr taxatur fra København til Aarhus: Da de nåede frem, . Københavns Kommune havde håbet at kunne effektivisere.


Eksempelvis er store dele af indre by i København , altså den gamle bydel, . Claus Carlsen (t.h.) dræber rotter i Kongens Have i København sammen. Hvis du vil se den store rotte på cm. BBC i artiklens højrespalte.


Har I også problemer med rotter ? Så er i kommet til det rette sted. Vi hjælper dig af med rotterne én gang for alle. De små kravl kan lave stor skade på en . Hvis man opdager, at man har rotter på sin ejendom eller i sin lejlighe så er det vigtigt at huske, at man ikke selv skal begynde en kamp mod rotterne.

Den brune rotte kan sprede sygdomme som fx salmonella, fortære store mængder af fødevarer og beskadige bygninger. Men det er den sorte rotte - husrotten .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg