tirsdag den 11. august 2015

Hektarstøtte skov

Skovrejsning er plantning af ny skov. Tilmed kan du beholde din grundbetaling ( hektarstøtte ) når laver skovrejsning. Nye skovrejsninger bevarer hektarstøtten - og inden for vandrammedirektivet er der . Benny Nielsen har lagt hele sit landbrug på hektar om til skov og eng.


Og oven i får jeg hektarstøtte i år, forklarer han.

Det tager ikke mange år, før man kan nyde resultatet af en nyplantet skov. Selvom det kun er fire og syv år siden, Jens Aaby plantede skov på to . Private, som ønsker at plante skov på landbrugsjor kan få tilskud til skovrejsning fra staten. Tilskuddene er gradueret efter, hvordan skoven etableres og i . Sommeren over har HedeDanmark igen oplevet en meget stor interesse for plantning af ny skov , og der er rigtig mange jordejere, der har ønsket at øge deres . Det blev hurtigere til skov – end han havde forestillet sig.


Skov i Danmark – et efterspurgt velfærdsgode.

Ny skov kan derfor rejses med ganske lav egenbetaling. Med ordningen opnås mulighed for permanent hektartilskud . For år siden var her en åben mark, i dag kan jeg gå tur i skoven. Hvis man planter skov på landbrugsjord kan man få op til 32. Udover tilskuddet kan man fortsat søge hektarstøtte på arealet.


Rigtig mange landmænd og konsulenter henvender sig om, hvornår og hvordan tilsagnsoplysninger om skovrejsning og bæredygtig skov skal indgå på side 6. Marker med skov og lavskov kan kun sammenlægges med andre marker med skov og lavskov. Du skal være opmærksom på, at der gælder . Du kan få tilskud til arealer, hvor der plantes skov. Her kan du læse hvilke tilskud og hvordan de forskel- lige tilsagn om skov skal anmeldes i fællesskemaet. Landbrugsavisen-Planter-skov-. Men Kan vi søge hektar støtte for de marker der står brak?


Ejendommen er en skov og planteavlsejendom på 5ha. Man kan derfor få tilskud til at anlægge skov på landbrugsjord. Menighedsråd officielt åbne sin egen kirke- skov på noget af det.

EU-direktoratets register over hektarstøtte ansøgninger. Urørt skov og anden skov som har biodiversitet som hovedformål, har et stort. EU-midler fra fx hektarstøtte til MVJ-ordninger. Vær med til at planlægge din egen skovrejsning og opbygge din egen skov i løv og nål.


Hektarstøtten gives, så længe den mulighed eksisterer. Det kunne ikke falde Frode Flyvbjerg in at den nye skov skulle være. Naturejendom med græsfolde og skov. Sælger søger hektarstøtte på dette areal hvert år og så er der en nabo, som har en . Skov , jagt, fiskeri, naturoplevelser TEMA Kan du få tilskud til dit næste naturprojekt? Der er nu mulighed for at søge tilskud til forskellige . Initiativet til denne bog er taget af Skov - og Naturstyrelsen,.


Ormstrup Skov og Tange Sø lige udenfor Grundfos-byen Bjerringbro. Sverige har gange så meget skov som Danmark, og svenske skov - og træindustrier er blandt verdens største producenter af papir og savet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg